ФА пожали Рууни за изцепките след мача с Челси

11:32
ФА пожали Рууни за изцепките след мача с Челси
Футболната асоциация само предупреди Уейн Рууни да внимава в поведението си за в бъдеще след забележките, които нападателят на Манчестър Юнайтед отправи към рефера по време на мача с Челси.

Рууни се обърна към камерите и се видя, че казва "Реферът беше 12-ят им играч", след загубата на "червените дяволи" с 1:0 от "сините" на "Стамфорд Бридж" в неделя.

"Уейн Рууни беше предупреден да внимава с поведението си за напред, след забележките си към рефера Аткинсън в неделя", съобщи говорител на Футболната асоциация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
10.11.2009 17:33

Дрогба получи наказание за репликите си след 1/2 финала с Барселона /1:1/. И съвсем правилно. Но наказанието му наложено от ФИФА. Докато в Англия, ясно си личи, че се толерират играчи и мениджърите на някои "червени" отбори. Най-вече Манчестър Юн. Ако ФА следват Европейските правила, няма да има сърдити, и ще намалеят такива моменти като този с Рууни *thumb_up*

Seko
10.11.2009 17:20

абе arsenov ами я ми кажи ти бе с Ман Сити къде ги е бутнал... с продължението ?! Ами да ти кажа в 90 мин Сити изравни и минимум 30-35 секунди се радваха на гола... и поради другите 5 гола преди този в мача в които са се губели минути продължение от 5 минути е напълно нормално..Пък и продължението е за двата отбора нали знаеш.. а за мача с Арсенал... направи грешка може би защото е спорно дали има дуспа или не.. но всеки греши..А и Ман.Ютд играха по-добре тогава.. така че недейте само да плюете.. гледайте си футбола има кой да се грижи за тези работи *wink*

arsenov
10.11.2009 15:10

danman ае пич рууни що не вика така на съдията със арсенал или сити??? що не му каза еи пич ела те почерпя ти си ни 12-тия играч??? щото е тъпа голяма глава за тва

danman
10.11.2009 14:21

Много ясно,че от ФА ще оправдаят Рууни.Ми то си е чистата истина.Съдията беше 12-тия играч на Челси.Да не лъже човека.От ФА трябваше да се замислят как да отменят гола,а не да го предупреждават.А тука разни псевдо фенчета се правят на големи разбирачи и плюят Манчестър от чиста злоба,защото вътрешно в себе си знаят,кои са най-големите и кои ще са шампионите.
И специално към shaban_gs1 - ние не сме жалки фенчета,а фенове на миналия,настоящият и бъдещият шампион на Англия.А ти май си жалкото фенче на някой Анадолски отбор.

Tearstained
10.11.2009 13:52

Тук сме феновете на Юнайтед,и кво бе пич,кой е ощетен?Трябваше да накажат Рууни два мача за какво?За това че някой си казал че той бил казал на съдята нещо.Някъде да си видял за такъв запис,някъде да са го излъчили че да ми коментираш тука,а пикльо?Дай ми доказателства и тогава ми говори.Дотогава си дръж устата затворена,че смърди!

shaban_gs1
10.11.2009 13:16

каде са ся жалките фенове на ман да видят кой бил ощетен *thumb_down*

elclasiko
10.11.2009 12:47

типично за ман ко да се учудвам да еба прасетатаим свини смотани

arsenal4yy
10.11.2009 12:37

Ко само се оправдават играчите на М.Юнайтед съдията им виновен гледай ги ти.. като немогат да вкарат един гол съдията сбъркал един път и ся той виновен.. *lol* типичен Ман Юнайтед само се оправдават.

tymypa
10.11.2009 11:53

напълно очаквано решение ... както щяха и саф да наказват ... той с тея връзки дето има се измъкна и него а сега и рууни затова ме дразнят ман че за тях правилата са съвсем различни и смекчени