Арда няма да се раздели с Тунчев и Петков, обявиха от клуба

16:50
Арда няма да се раздели с Тунчев и Петков, обявиха от клуба

Ръководството на Арда излезе с официална позиция, с която отрича появилите се новини, че отборът може да се раздели със спортния директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев. Преди няколко дни се появи информация, че тимът от Кърджали може да освободи двамата заради незадоволителните резултати от старта на сезона.

Ето какво пишат от Арда:

"Уважаеми фенове на АРДА, уважаеми журналисти, обръщаме се към Вас с официална позиция, по повод на появилите се слухове през изминалата седмица във връзка със спортния директор Ивайло Петков и старши треньора Александър Тунчев.

"Ръководството на ПФК АРДА категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат. Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойство сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на АРДА".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация