Черноморец иска рефери от чужбина

11:07
Черноморец иска рефери от чужбина
Ръководството на Черноморец Бургас обмисля да иска чужди съдийски бригади за всичките си мачове с преки съперници за разпределение на местата в първата четворка. Бургазлии са крайно възмутени от отношението на родните арбитри към техния отбор и съвсем скоро ще решат дали да предложат на БФС този вариант. До края на седмицата предстои съвещание между клубния бос Митко Събев, главния мениджър Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич. На сбирката ще се реши дали в крайна сметка клубът ще плаща разходите по поканата на съдии от други държави. Това ще коства около 80 000 евро от клубния бюджет, съобщава "Меридиам мач".

Днес пък ще стане ясно доколко е сериозна травмата на нападателя Адриан Фернандес. Той ще премине обстоен медицински преглед, за да се разбере доколко е увреден двуглавият бедрен мускул, където той получи контузия по време на мача с Литекс.

Бургаският отбор ще продължи с нормален ритъм подготовката си, като в предстоящия уикенд най-вероятно ще изиграе контрола. Съперникът ще стане ясен днес или най-късно утре. В нея участие ще вземат футболистите, които имат по-малко игрови минути в официалните срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

napoli_fen
10.11.2009 11:57

Идеята е добра,само че в останалите мачове ще им пъдат показвани доста картони,така че във важните мачове да бъдат в резервния си състав.