Жоао Палиня подписа дългосрочен договор с Фулъм

16:27
Жоао Палиня подписа дългосрочен договор с Фулъм

Жоао Палиня, който в последния ден на летния трансферен прозорец бе в Германия, за да подпише с Байерн Мюнхен, но в последния момент сделката пропадна, изненадващо обвърза бъдещето си с Фулъм. Английският клуб обяви, че бразилецът е парафирал нов контракт до лятото на 2028 година с опция за удължаването му с допълнителни 12 месеца.

Медиите в Германия твърдяха, че през януари Байерн отново ще се опита да привлече дефанзивния халф, но сега Фулъм е в силна позиция да иска по-висока трансферна сума от баварците, ако изобщо се стигне до нови преговори. В края на август двата клуба бяха постигнали принципна договорка за сделка на стойност близо 60 милиона евро. 

„Чувствам се щастлив. Много неща се случиха в последните няколко седмици и чухте много неща за бъдещето ми, но аз съм фокусиран върху работата си във Фулъм. Винаги съм ангажиран на 100% с този клуб. Имам пълното уважение към него и феновете. От първия ден те ме подкрепят силно и аз и семейството ми почувствахме това самото начало. Ще дам всичко, което мога. Уважавам много всички във Фулъм и съм готов да започна отначало“, заяви 28-годишния Палиня.

Още един играч на Фулъм – Харисън Рийд, също преподписа с лондончани. Срокът на неговия контракт е до лятото на 2027 година, като клубът отново има възможността да удължи договора с допълнителна година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация