ЦСКА и Левски захапаха БФС

09:02
ЦСКА и Левски захапаха БФС
ЦСКА и Левски емнаха БФС за безумния десетдневен лагер преди мача с Малта. "Сини" и "червени" недоволстват, че футболистите им са привикани толкова рано при положение, че няма никаква яснота около контролата в събота, съобщава "7 дни спорт". По програма тогава националите трябваше да играят срещу Боливия, но южноамериканците се скътаха.

"Хубаво е да знам с кого, къде и кога ще има мач България. Не само мъжете, но и юношите. Имаме повикани играчи в тези гарнитури, не сме им правили спънки. Изчаквам да видя, за да мога да си направя и аз план за работа. Никой обаче не подава никаква информация", каза треньорът на ЦСКА Любослав Пенев. От неговия тим с повиквателна за "А" отбора е Иван Стоянов, а при младежите са привикани Иван Караджов и Павел Виданов.

Недоволството в Левски е по-голямо, тъй като четирима от техните футболисти попаднаха в списъка на Стоилов, а двама при младежите. Още в края на миналата седмицата треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че ако няма мач, то играчите трябва да си останат по клубовете. Спортният директор на Левски Георги Иванов също се заяде с Мъри.

"За какво ни е този мач с малтийците, след като не се класирахме за световното първенство? Цялата програма сега се размества. Освен това и контролата с Боливия пропадна. Ако от националния тим ни потърсят, ние сме готови да играем. Няма проблем", иронично подхвърли Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoqn90
10.11.2009 14:33

хехее
в левски настана битка срещу свои *lol*