Георги Миланов пред трансфер в Кипър

07:18
Георги Миланов пред трансфер в Кипър

Бившият национал Георги Миланов е близо до договор с нов клуб. 31-годишният халф е свободен агент, откакто напусна Ал Дафра, с който изпадна от елита на Обединените арабски емирства. Имаше вариант Миланов да се завърне в Левски, но преговорите между двете страни не се развиха положително. Наскоро се заговори, че опитният полузащитник ще подсили Хебър, но в последните часове той води интензивни преговори с кипърския АПОЕЛ и се очаква сделката скоро да бъде финализирана. 


Ако премине в кипърския гранд, Миланов ще стане съотборник с Георги Костадинов. Бившият капитан на националния тим се е изказал ласкаво за офанзивния халф, който през цялото лято поддържа форма самостоятелно. 


За да предложи договор на Миланов, АПОЕЛ ще трябва да освободи някой от чужденците в състава си, защото в момента квотата за иностранци е запълнена. 


Трансферният прозорец в Кипър затваря след няколко дни, но местните клубове имат право да картотекират свободни агенти до 30 септември. 


По-рано днес стана ясно, че АПОЕЛ се интересува и от друг български футболист. Клубът от Никозия иска да привлече таланта на ЦСКА 1948 Стоян Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация