Левски взима бранител от Арда при раздяла с Петрис

06:54
Левски взима бранител от Арда при раздяла с Петрис

Левски отново се насочва към младежкия национал Мартин Стойчев за позицията на десен защитник. Основната причина е, че за момента титулярят Жереми Петрис се дърпа от подписването на нов договор. Настоящият контракт на французина изтича в края на сезона, а от “Герена” му предложиха нов с подобрени условия, но 24-годишният играч иска да бъде продаден в чужбина. Интерес към него прояви и ЦСКА 1948, но до преминаването му в Бистрица не се стигна. 


В момента Мартин Стойчев играе като преотстъпен в Арда от втородивизионния Септември (София) до края на кампанията и ако “сините” искат да го привлекат, ще трябва да водят преговори със столичния клуб. 


Както е известно, двата отбора са в добри отношения, а през зимата синът на собственика Румен Чандъров - Асен, се завърна на “Герена”. 


Левски искаше 19-годишния Стойчев и по времето на Станимир Стоилов, но тогава до сделка не се стигна. Сега от “Герена” отново са се активизирали за десния бек и ако Петрис не склони да подпише нов договор, то младежкият национал ще бъде привлечен за негов заместник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация