Пак провал за Ливърпул! В мач - спектакъл \"червените\" не успяха да бият Бирмингам

00:00
Пак провал за Ливърпул! В мач - спектакъл \"червените\" не успяха да бият Бирмингам
Ливърпул не успя да победи Бирмингам на "Анфийлд" и завърши 2:2 в последния мач от 12-я кръг във Висшата лига. По този начин мърсисайдци се отдалечиха значително от мечтата си за титлата в Англия през този сезон.

След спокойни първи десетина минути, Ливърпул изригна в 12-а минута. Глен Джонсън финтира двама по десния фланг и пусна към Н`Гог, който отблизо стреля. Джо Харт по перфектен начин изби топката, а после се справи и с топовен удар на Кайт. Топката обаче попадна в Риера и испанецът с левачката центрира на задната греда, където Н`Гог от воле този път не сгреши и даде преднина на своите.

За жалост на феновете на Бирмингам, Алекс Маклийш бързо бе принуден да прави смяна, след като Темо Тайнио се контузи и на негово място влезе ветеранът Лий Карсли.

Домакините имаха леко териториално превъзходство и след като излязоха напред в резултата, но вместо "червените" да нанижат втори гол, "Бръм" изненадващо стигна до изравняване. В 25-а минута след статично положение, топката бе центрирана в малкия пеналт на Ливърпул, Скот Данн я отклони за Кристиан Бенитес, който от много близо с глава матира Пепе Рейна за 1:1.

Възпитаниците на Рафа Бенитес реагираха като ужилени и в следващите минути натикаха своя противник в малкото му наказателно поле, но след две мелета и едно изчистване от голлинията, "Бръм" се оттърва без второ попадение във вратата си.

Мърсисайдци бяха безспорно по-добрият отбор на терена и във всяка тяхна атака миришеше на гол, но въпреки това в 41-а минута Кристиан Бенитес бе изведен сам срещу Рейна и можеше да даде шокираща преднина на гостите, ако удара му бе уцелил рамката на вратата.

За ужас на феновете на Ливърпул, Алберт Риера, който до момента играеше на високо ниво, получи травма в лявото бедро и бе заменен от още невъзстановения Стивън Джерард. Надежда в лицето на Стиви Джи, но ново разочарование от поредната контузия. Едно е сигурно, травмите на основни футболисти досега съсипват сезона за "червените".

И когато всички чакаха края на полувремето, Камерън Джером с яка тупалка от почти 30 метра вкара уникален гол и даде преднина на Бирмингам.

Ливърпул тръгна смело в атака и след почивката. В 50-а минута Кайт мина през двама защитници на Бирмингам по десния фланг, но вместо да центрира опасно, холандецът пробва шут към Джо Харт и топката прелетя високо над вратата. "Червените" бяха обсадили вратата на "бръм", но гостите бяха наситили пространствата и не даваха възможност на своя противник да действа по-свободно в атака.

Бирмингамци не се свеняха да изпадат в положение на глуха защита и да чистят топката напосоки, защото Ливърпул започваше да изглежда безпомощен в нападение и един удар на Инсуа от почти 35 метра, който мина далече от целта, показваше как отчаянието взима връх в състава на Рафа Бенитес.

Изглеждаше, че и Фортуна тази вечер беше обърнала гръб на "червените". В 62-а минута Глен Джонсън елегантно се освободи от своя персонел пазач и центрира на главата на Джерард, който стреля силно, но топката се удари в страничната греда и излезе в аут.

Десният бек на мърсисайдци за пореден път правеше страхотен мач и постоянно нахлуваше по фланга и пускаше остри центрирания към пеналта на "бръм". За жалост, на феновете на "червените" тези топки не помагаха на тима да стигне до така ценния изравнителен гол.

В крайна сметка, логичното се случи и Ливърпул изравни резултата. Давид Н`Гог навърза два защитници на гостите и навлезе в наказателното поле, където Лий Касли направи отчаян шпагат, а французинът леко симулира, но спечели дузпа за своя тим. Джерард прати Харт в другия ъгъл за 2:2, а домакините имаха още 20 минути да стигнат до победата.

Ливърпул продължи да е по-активният отбор и всячески търсеше победен гол, като Рафа Бенитес дори пусна Алберто Акуилани към края на срещата с надеждата, че италианецът ще успее да реши мача в полза на домакините. В крайна сметка обаче Ливърпул не успя да вкара трети гол и записа поредният си провал в среща от Висшата лига.

Ливърпул - Бирмингам 2:2

1:0 Н`Гог 12-а мин
1:1 Бенитес 25-а мин
1:2 Джеръм 45-а мин
2:2 Джерард 70-а мин (д)

Ливърпул: Рейна, Джонсън, Агер, Шкъртел, Инсуа, Масчерано, Лукаш, Кайт, Бенаюн, Риера, Н`Гог

Бирмингам: Харт, Карр, Р.Джонсън, Данн, Риджуел, Ларсон, Боуър, Тайнио, МакФадън, Бенитес, Джеръм

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StGerrard
11.11.2009 09:58

заслужили сме да паднем.. ти гледа ли мача бе мишка.. през целия мач ги натискахме и направихме много доста добри положения.. просто никой не уцели вратата. а бирмингам излязоха два пъти от тяхната половина и вкараха голове.. съгласен съм че те играха добре и ние играхме слабо обаче заслужавахме победата.. ама какво да се прави - шанс

tanco
10.11.2009 16:39

е*ати тъпаците от Уинър! как ще кажат че изпуснали победата, като заслужиха да паднат както в последните няколко мача! то се вижда този нещастен отборец какво може- без Джерард и Торесита НИЩО! айде спрете с явната подкрепа към тези мишоци, имат си достатъчно глупави фенчета, които да ги подкрепят и да таят надежди за успехи на по-високо ниво.. *thinking*

soni_14
10.11.2009 15:00

вие остайте победата ако нямаше дуспа щяха да паднат *lol*

nar
10.11.2009 14:03

Може би не е редно да коментирам, защото не гледах мача, но пък го играх - заложих на хикса и спечелих - провокира ме обаче това, че много голям брой от коментарите са насочени против играчите, а това не трябва и да си го помисляте - те са същите онези, които могат и да ни радват - отдавна ви разправям, че този тъпак Рафа трябва да си ходи, че не е нужен на отбора, но очевидно всички във и около отбора мислят на дребно и се задоволяват с измъчените победи. За мен, като фен от близкото минало, Ливърпул винаги е бил преди всичко дух, който за съжаление Рафа успя да сломи с безапелационни, но безсмислени и противоречащи на здравият разум маневри в следствие на което отборът търпи поражения, а играчите отдавна вече не са се наслаждавали на играта си, а по-скоро ритат топката по договор.
Клубът пропусна златната възможност да привлече много нужният - дори ако щете, крайно необходимият - Жозе, който тогава беше без работа - за специалният отбор, специален треньор - но къде ти.
В няколко отбора в премиер лиг се забелязва прогрес, при други - както и при Ливърпул - това за съжаление не е така, но то е съвсем закономерно.

top4o_1994
10.11.2009 13:58

Отбора играе добре ма някой прави индивидуална грешка при първия гол колективна грешка, и го духа целия отбор. Иначе ако продължават така топ 4 ще има своя нов член дано това де е Тотнъм или Вила...

charpaka
10.11.2009 12:02

Къде сте сега мърсисайдци ??? Криете се като мишоци ! РАФА нещо против съдията ? Сигурно пак ви ощети, както винаги ??? Те е** в мишока! Докато Бенитез е в Ливърпуул ... никога няма да вземете купа момченца.. За мен хората за Ливърпуул са Лоран Блан или Дидие Дешан. *beer*

Cris_7
10.11.2009 11:58

Хахахаха смешниците не могат да бият Бирмингам и искат да станат шампиони..пфф ,а пък тоя Н'Гог е пълен симулант дееба негъра.. *sick* *thumb_down*

crissttiano
10.11.2009 11:23

idol_bg *lol* Масчерано е много голям играч и вие сте тъпунгери и ще го продадете на Барса *wink*

idol_bg
10.11.2009 11:21

Мога да дам още много примери,как опорни халфове участват дейно в офанзивата на състава.Ясно е едно.Масчерано просто няма класата да играе в отбор от голямата четворка.За Уест Хям или за Евертън.. става, но не и за водещите отбори в Премиершип.

idol_bg
10.11.2009 11:19

Аз смятам че Рафа вече трябва да си ходи.Мисля че 5 години са достатъчно време за да направиш отбор като Пуул шампион,а той не успя.Винаги съм имал чувството,че тоя човек не е наясно със състава.Непрекъснато го върти.Когато в един отбор всяка седмица се правят ротации,няма как тоя отбор да се сработи.А мисля че точно това пречи на Пуул да стане шампион,липсата на синхрон и сработеност между отделните линии.Контузиите не са оправдание.Не може отбор като Ливърпул да зависи от двама футболисти.Безпорно са много важни и двамата,но нали това е ролята на мениджъра,да направи така че дори и да няма техни достойни заместници,да излезе с такава схема с която тази липса почти няма да се усети.Освен това смятам че в отбора има играчи които доста изкуствено и пресилено се толерират.Един от тях е Масчерано.За времето в което е в Пуул, не си спомням един запомнящ се мач да е направил.Непрекъснато виси с картони.Ще кажете... ама той е дефанзивен футболист,един вид черноработник.Е да...но един Дарън Флетчър също е в дефанса на Юнайтед,но спомнете си колко голове вкара миналия сезон и колко асистенции имаше.

fucky
10.11.2009 11:10

Аве ей редактроре, "Леко симулирал" , да не си спал на отворен прозорец, давам му Отличенм,за театрални умения *lol*

niki_kts
10.11.2009 10:58

И накрая искам да кажа следното! Когато играта в един отбор не върви, никога факторът не е един! В повечето слуваи става въпрос за съвкупност от проблеми, така е и при Ливъпрул. Някои ще кажат, че най-лесно е да се критикува, но тогава аз ще ги запитам:" Нима, ние, феновете на този легендарен клуб, нямаме право да изразим мнението си?", "Нима е по-добре да сложим капаците на очите си и да гледаме само напред, праволинейно, без да си даваме реална сметка за това какво имаме и какво искаме и съизмерими ли са двете неща?". Ако смяната на Бенитес ще помогне на отбора, то нека напусне, но едва ли това ще е решение. Който и да дойде и крал Кени или Мартин О'Нийл, то той ще разполага с едни и същи футболисти,а когато тези футболисти нямат нужната класа, за да играят за Ливърпул, това означава едно, отново същите резултати!!!

Notlike
10.11.2009 10:56

Нека и аз да кажа моето мнение. Това беше много слаб мач за Пуул, а любимият ми вратар Харт извади какви ли не удари, за което браво. Иначе ние НЕ заслужавахме победата, още по-малко, че дузпа срещу Нгог нямаше, а това си беше чист реверанс. Няма как да съм доволен, защото формата е много слаба. Въпреки всичко, всеки тим може да влезе в лош цикъл, така че не се притеснявам. Ще се притесня ако отпаднем от Шампионска Лига и не се класираме в топ 4 тоя сезон

lamqra
10.11.2009 10:51

"МАЧ СПЕКТАКЪЛ" ?!?!?! Да беше завършил 5;5 както Марсилия - Лион , за да го наречете спектакъл ДА!НО , след като Бирмингам вкара вторият гол , Ливърпул беше отборът който владееше мача , ТОТАЛНО!!!Аз се радвам изключително много на това равенство , защото съм фен на АРСЕНАЛ , и колко по-слаба игра показват Ливърпул , толкова повече се отделечават от нас ... :] А за Нгог , няма да коментирам ! Всички знаеме , че дуСпа нямаше и това си е ... Но нали все някой трябва да побутне по-голямите отбори , за да не станат за смях ... ;] *angry*

niki_kts
10.11.2009 10:47

И ако италианеца е добро решение за заместник на Джереар( а не на Шаби), то ситуацията с Торес е много по-различна! В Ливърпул няма заместник на Фернандо! Няма дори някой, който да се доближава до неговата класа, колкото и талантливи да са Нгог и Бабел, те не могат да бъдат негови заместители,а за Воронин изобщо да не говорим! И ако някой каже:" Да,но Нгог и Бабел са още много млади", ще им припомня или ако не са на ясно ще им кажа, че Торес стана капитан на Атлетико Мадрид на 19 години и не спираше да бележи! Изводите си ги правете сами.

niki_kts
10.11.2009 10:46

По отношение на Алберто ще направя една вметка и спирам. Във вчеращния мач ясно се видя, че или той не е свикнал с отбора или момчетата не са свикнали с него. Той влезе на мястото на Лукаш и застана до Масчерано в центъра на полузащитата. Ако по-обстойно разгледаме времето от влизането на Акуилани до края на мача, ще видим, че Хавиер не му подаде нито един път- нещо много НЕНОРМАЛНО за двойка централни полузащитници!

niki_kts
10.11.2009 10:45

Рафа подчини Ливърпул на своя стил и в това няма нищо лошо, но тул винаги идва ред за голямото НО!Но това би бил идеалният стил за Ливърпул, ако отборът имаше равностойни заместници на Торес, Джерард и напусналия Алонсо!Но, това не е така! Аз лично бях от онези, които усилено критикуваха Лукаш през миналия сезон, но през този момчето наистина се справя добре! Да,той не може да бъде Шаби Алонсо, но играе на високо ниво и това е видно. Но, нека се върнем на темата за заместниците. Тук трябва да вмъкнем едно име и то е на италианеца Алберто Аяуилани! За мен той би следвало да бъде еквивалент на Стивън Джерард, защото притежава невероятен шут от далечи разстояния, комбинативност и острото (също като англичанина). Но, незнайно защо Рафа не се решава да го пуска в игра или ако го прав то е за 5 минути! Акуилани се оперира през март тази година, което значи че от тогава до сега са изминали 7 месеца!!! Не е нормално да не е възстановен след такъв период от време.

deadr0w
10.11.2009 10:44

Само умните фенове на Юнайтед го правят това saderos *smile*

niki_kts
10.11.2009 10:43

Сега нека обърнем малко внимание и на "диригента" на "оркестъра" наречен Ливърпул, а именно Рафаел Бенитес! Испанецът е БОГ на "Анфилд", заради онази незабравима нощ край Босфора, нощ в която всички фенове на футбола и най-вече на Ливърпул изживяха нещо магическо. Никой не отрича качествата му като треньор, но изглежда че в последно време той не съумява да нареди състава си, къде от липса на контузени играчи, къде от неспособност.

sandeross
10.11.2009 10:42

до кога уинър ще трае пикленцета които хвърлят обиди към сайта?изглежда много лесно се засягат,и за това си го изкарват по най-просташкия начин-чрез псувни.айде стига вече де.от една две статии нещо споменато против юнайтед или против кристиано още малко и ще се самоубият.дано хората от сайта да вземат мерки че на много хора им писна от тия *stop*

Zabavnik
10.11.2009 10:41

*lol* Значи вие сте по-зле от "слаби" 2-0 в третото полувреме *wink*

deadr0w
10.11.2009 10:40

СЛАБИ СМЕ , НО ВИ БИХМЕ.САМ СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ

deadr0w
10.11.2009 10:39

ДА В МОМЕНТА СМЕ СЛАБИ ФАКТ Е НО ЗАЩО ПРИ ВСЯКА ВАША ЗАГУБА СИ ГО ИСКАРВАТЕ НА НАС ?!

deadr0w
10.11.2009 10:38

При първата симулация всички гръмнаха "ОО ливърпул симуланти" :Х нямам думи

Zabavnik
10.11.2009 10:37

*lol* Смешници Уинър-а ви бил виновен веднъж сгрешил съдията и вече голямото чудо...паднахте от Челси и не сте на кеф *party*

nasran_chorbar
10.11.2009 10:20

me7all1ca, тия пишат само възхваляващи статийки за ливърпул и цска. Истински "професионалисти" са...

niki_kts
10.11.2009 10:00

Джерард е контузен,то и той всякаш не дава всичко от себе си! Аз лично си спомням един друг Стиви Джи, легендата чийто поглед издаваше борба до последното стръкче трева на терена! Този хъс, тази мотивация обърнаха мача в Истанбул! Да, но днес аз не откривам това нещо в него.
Торес е най-класното нещо в моментната реалност на Ливърпул! Великолепен нападате, изключително директен, обичащ играта един на един, игра в която той е непобедим, тъй като притежава страхотна техника и скорост. Но, сами знаем че "Една птичка пролет не прави!", колкото и феноменална да е тя!

crissttiano
10.11.2009 09:56

deadr0w критик и разбирач смешко вие се дъните от лятото още от контролите си ве *party* ние сме имали право най-малко да говорим *joking* смешко кой е 3 поредни години шампион на Англия е *evil* вие и от групите на ШЛ няма излезете тръгнал да са обяснява млъквай е тряааше да паднете идиот *beer*

betelina
10.11.2009 09:56

тази година напук на всички Manchester United пак ще станат те шампиони *thumb_up*

niki_kts
10.11.2009 09:55

Аз съм фен на Ливърпул откакто се помня! Отборът от "Анфилд" е и винаги ще бъде в сърцето ми, нали именно в това е смисъла да си ФЕН!
Но нека бъдем реалисти! Това което виждаме от Ливърпул през тази кампания е пълна скръб! Отборът не притежава нужната класа и това вече е повече от ясно! Като цяло много слао представяне на целия тим! Единствените(поне според мен), които показват желание за игра и борба са Глен Джонсън, Фернандо Торес, Масчерано и Дирк Каут! Стивън Джерард, Бенаюн, Воронин, Риера, Скъртел,Карагър и всички останали явно не се намират в добра форма,а не може да се отрече, че някои от тях толкова си и могат! Кара е страхотен футболист(или поне беше), той гори в играта, дава всичко от себе си,но тази година се вижда,че годинките му тежат. Често прави нелепи грешки,значително по-бавен е от най-добрите си времена и това е решаващо в някои ситуации.

GodOfHatred
10.11.2009 09:46

Бахти слабаците!И тези за титла щели да се борят *lol*

deadr0w
10.11.2009 09:34

Жалки сте всичките фенове на мангалчестър чакате само някой удобен момент да се издъним и веднага нападате.Ама то е така като ви спукахме 2;0 след това Челси ви го даде и аз ще се депресирам *sad* точно заради тая победа най-малко вие имате право да говорите мишки такива *thumb_down*

kali_92
10.11.2009 03:07

абе само ми кажете авторите в тоя сайт дали не са силно, та чак дразнещо, пристрастни („леко симулира")

Tearstained
10.11.2009 01:51

Ливърпул бил най-успелият тим в Англия *lol* Това май още през миналия сезон се промени,ако не се лъжа *smile*Много уважавам Ливърпул ама много се кефя на слабите резултати и се надявам да продължат за да може най-накрая тоя псевдо-треньор да се махне и да спре да унижава един от най-великите клубове в историята.А за постоянните нападки към Юнайтед,че били най-подпирания отбор,за пореден път се убедих,че когато има спорни отсъждания единствено за Юнайтед се обсъжда надълго и нашироко от преса и фенове как съдята ги подпрял а когато другите грандове ги подпират това се подминава ей така.Днес на Ливърпул им свираха една от най-смешните дузпи,които съм виждал ама никоя медия и почти никой фен не раздуват за това.Бъдете сигурни,и утре ще е така.Най-добрите винаги са били най-мразени,но какво от това,накрая винаги са там където им е мястото - на върха !

Kantev
10.11.2009 01:33

Мхм може,може... ок айде лека ,че си лягам ,беше ми приятно да поспорим някой друг път пак *thumb_up* *beer*

Kantev
10.11.2009 01:30

Иначе това за Уефа,всеки участник на осминафинал в ШЛ може да се противопостави на шампиона на Уефа къп ,не го хвали много този турнир *joking*

shaban_gs1
10.11.2009 01:30

аз не съм казвал че тази година сме шампиони аз казвам че сме най добрия клуб на острова иначе и аз мисля че Челси ще стане тази година или топчийте но и вие и ние няма да сме но все пак мисля че ще завършим на по добро място от вас 6 точки не са мн

Kantev
10.11.2009 01:28

shaban_gs1 човек приеми,че тази година Ливърпул няма да спечелят,аз лично залагам на Челси , но все още вярвам и в Манчестър , защото мисля,че Анчелоти ще преебе Челси *sick*

shaban_gs1
10.11.2009 01:24

manund666 да не си мислиш че мангалчестар ще станат шампиони ако е така моля те събуди се защото този сън няма да излезе

Kantev
10.11.2009 01:24

Охооо ти си писал,супер *smile* ами с тези кеш-ове от преди 30-40 години не се хвали , и Реал имат 9,но повече от половината са по времето на Франко , за сметка на това Юнайтед печелят 99-00 и 07-08 , Ливърпул 04-05 *thumb_down*

shaban_gs1
10.11.2009 01:22

и имаме 3 купи на Уефа 2рата купа по престиж в европа просто сме най-добрия Английски клуб неуспорим факт .

manunited666
10.11.2009 01:20

Аз знам история ... титлите са 58 на 56 в полза на Пул , трябва да сте благодарни че я има тая КК(купа която вообще незнам зоще съществува) ина с нея не сте най-титолувани но въпреки това след максимум 2 сезона ще сте официално втория най-титолуван отбор в Англия.

shaban_gs1
10.11.2009 01:19

нищо неможеш да ми кажеш както сам каза на равно в англия а в еропа нии имаме 5 ШЛ*wink* ще ви изчакаме да вземите колкото нас *lol*

Kantev
10.11.2009 01:17

хаха ок - Манчестър Юнайтед : Premier League - * 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09

Ливърпул : Premier League - 0

Ливърпул и Юнайтед имат по равен брой титли в Англия - 18 за цялата история на Висшата лига . В Европа Ливърпул е спечелил 5 купи, Манчестър Юнайтед - 3. Но е факт,че през последните 20 години на световния футбол Юнайтед е най-титулувания отбор в Англия,така че мога спокойно да ти кажа ... ти да мълчиш *wink*

shaban_gs1
10.11.2009 01:12

а и за днешният двубой ние бяхме по добри на терена сичко беше идеално но когато стигнем до наказателното всичко свършваше все пак бр на Бирмингам мн добра отборна защита направиха този мач вкараха два случайни гола и бяха в глуха защита дузпа имаше ли нямаше но бр и на Нгог просто толкова артистично падна че в първия момент без повторение бях сигорен че това е дузпа

shaban_gs1
10.11.2009 01:09

сигорно си малък и незнаеш историята на Английския футбол май незнаеш кои колко титли има *thumb_down*

Kantev
10.11.2009 01:06

Днешният двубой,не история човек - shaban_gs1 *thumb_down*

Kantev
10.11.2009 01:04

Евала,защото защитават любимия ми отбор от вашите тъпотий... и сама каза ``И какво като ни подпират нас, да имаше симулация, имаше гол имаше и картон..! `` - това го призна,но не призна ,че бяхте по-слаби ,заради това се изнервям *smile*
Когато Юнайтед паднаха от Ливърпул си признах,че бяха много слаби,но почти никога не виждам такова признание от фен на Ливърпул - ``Нашият отбор загуби заслужено.`` *sick* Тези коментари са направени за да се коментира двубоят , а не за да се товарят фенове на двата отбора.

shaban_gs1
10.11.2009 00:58

феновете на мангалчестър нямат никакво право да критикуват Ливърпул ,защото губят от отбора който критикуват и този отбор е най-титлувания Английски клуб а щом нии сме най-добрите така показва всичко историята,последните мачове помежду ни и т.н Нии сме прави а загубилите нямат право на глас *thumb_down*

Vickie
10.11.2009 00:55

Естествено, че евала тояно на тях..! ;д Нали сте заедно в кюпа *wink* Омръзна ми да ви четем глупостите.. и аз излизам .!

Kantev
10.11.2009 00:52

Ей фенове на Ливърпул,тази статия се отнася за вашия отбор ,не намесвайте нашия , pls (Манчестър Юнайтед) в момента смърдите,признайте си го... Вчера написах в темата за Юнайтед и Челси,че вече няма да чета коментари в този сайт заради балъци като вас,които не гледат реално на нещата. *thumb_down*
Евала на manunited666 , crissttiano и xlr8_1995 *beer*

Vickie
10.11.2009 00:49

Както виждаш не съм седнала да ти мълчим manunited666 *wink* И какво като ни подпират нас, да имаше симулация, имаше гол имаше и картон..! Да ви подпират вас, с тоя шибан Оуен, мен кфо ме боли ??!!

snookerman
10.11.2009 00:46

ше се сетиш кристиано ама не могат да просперират от такива смешни отборчета като пуул и манчо щот секи път излизат с 12 човека ама тва е положението с "най-силното" първенство на европа дават дузпи отменят голове вадят червени картони ама идва момента на истината няма се очудя ако станат 1ви по някое време

manunited666
10.11.2009 00:44

Направо са 2 мненията.Тая дузпа беше ли за шампионите , край тука щеше да заври от коментари ама нещо много тихичко май.Тва кое рамо за сезона е , поне 7-8 мача ви бутат стабилно.

crissttiano
10.11.2009 00:43

snookerman ти на кой си фен на Целси *lol* имате 1 финал в ШЛ гордост и няколко купи в Англия *party* поне Арсенал са по-добре *wink* САМО ЮНАЙТЕД *beer*

Vickie
10.11.2009 00:42

Не чул, не видял, или в случея непрочел : ) Ето един типичен случай на дай ще говориме като не знаеме, не ми казвай, че говора глупости а си седни на задните части и недей да дремеш по време на мача, ако си подремваш, ама недей да говориш *wink* Много ме дразнят точно тези изказвания, не забравяй, че винаги има 2 мнения crissttiano

snookerman
10.11.2009 00:39

хаха мръсни симуланти долни за такива симулации трябва да им отнемат правата за по 5 мача и Манчо и Пуул слаби слаби че няма накъде браво на съдийте за пореден път ме опровергаха за най-подкрепяните отбори в Англия срам и позор за английския футбол

red_devils94
10.11.2009 00:37

Бенитес ще каже има подобрение направихме равен *lol*

abito
10.11.2009 00:35

ти сигорно си малък не очаквам и да разбереш даже

bianconer85
10.11.2009 00:33

Леле, Ливърпул тоя сезон наистина са уникално зле не знам чак. Айде че падат за първенство, тва не е нищо ново, обаче както върви и от ШЛ си заминват май май. А иначе ми е много забавно колко много са се насрали дечковците фенове на Ман Юнайтед, само чакат издънка на някой отбор и да почнат да серат. Еми няма как да стане тоя сезон с халфова линия съставена от калъфи като Флетчер, Нани, Андерсон и т.н. Само на Гигс и Карик няма как да се разчита. Просто го няма играча който да мисли, да създава опасности и да води играта на отбора, жалко щото Рууни е уникален нападател, но сам няма как

abito
10.11.2009 00:30

играхме зле днес *sad* но все пак сме най-добрият английски клуб който казва обратното значи не разбира нищо от футбол първо да види купите

manunited666
10.11.2009 00:29

Ами разбирасе , че ще победят все пак това са Ливърпул , шампионите на Англия който бият без съдийски намеси.

manunited666
10.11.2009 00:28

Ливърпул са велики , те са най-добрия отбор в Англия , YNWA.съдията не ги подпира а подпира Юнайтед , YNWA YNWA!!!

xlr8_1995
10.11.2009 00:23

Торрес да ходи под ножа за мой да падат повече пуул! Въпреки т'ва му полжелавам успешно оздравяване !!! *thumb_up*

crissttiano
10.11.2009 00:22

шабан ли си шибан ли си кретени ли си не та знам ама млъкни че си смешен *lol*

manunited666
10.11.2009 00:22

Смешен , Юнайтед има положителен баланс срещу всички отбори от топ 4 , били са ги бая пъти а на дирекния ти въпрос ... ами когато съдийте спрат да ги режат!!!

manunited666
10.11.2009 00:20

Очаквай утре статия от сорта на ... "Съдийските порпирания за Юнайтед" и ще започнат да изреждат случай от 86-та 90-та 95-та 2002-ра и се такива по единични случай.А за тази дузпа или за миналия мач няма да видиш статия , бъди сигурен.

shaban_gs1
10.11.2009 00:20

не ми и пука за дузпата ... дадаха една нечеста дузпа за нас и още малко ши ревете вече мишките от und на вас винаги ви ги свирят такива но тази година тия не минават май а челси ви удари 1-0 нии 2-0 кога ще вземете едно дерби ааа ??? *lol*

xlr8_1995
10.11.2009 00:20

Вие феновете на ливърпуул защо всеки път намесвате Юнайтед ?! Жалки сте !!! *lol*

manunited666
10.11.2009 00:18

Абе прав си е САФ да напада реферите.ДА ги поставя под натискт щото си личи колко са некадърни съдийте в това първенство.За 2 мача доста добре свириха ... за домакините и в двата случая.

manunited666
10.11.2009 00:15

И сега забележете как нищо по този мач повече няма да се коментира.Няма да се шокирам ако утре излезе статия как са дали грешен тъч в ущърб за Бирмингам а дузпата да я премълчат.Или пък пак ще излезе статия как подпират Юнайтед.

el_diablo
10.11.2009 00:14

Като цяло, пореден слаб мач, трябва да признаем, че и съдията ни подпря.Само Глен Джонсън показа желание за игра и заслужено загубихме.Поздравления за играчите на Бирмингам, които тази вечер играха много мъжки *smile* Лека вечер

AviMC
10.11.2009 00:12

stuntmode написа:
хаха "а французинът леко симулира" тоя коментар ме уби
*lol* *lol* *party* *joking*

manunited666
10.11.2009 00:11

shaban_gs1 коментирай дузпата бе човек! Защо пак говориш за тоя мач , там също ви подпря съдията с червения картон но сега дай да говориме за този мач.Отново подбутване ... ще коментираме ли тази дузпа или пак ще намесвате Юнайтед ?

stuntmode
10.11.2009 00:04

хаха "а французинът леко симулира" тоя коментар ме уби *lol*

shaban_gs1
10.11.2009 00:04

crissttiano кат ва смачкахме 2-0 на Анфилд не викаше така така сте вии мишките от Манчестър

barca_fc
10.11.2009 00:02

Кво е тва отборче
*lol* Ливърпул=смотаняци.Заложих всичките си пари на тях *angry* *evil* *erm* Тва амбиции за титлата ли са или амбиции за оцеляване на отбора

VeneSotirov
09.11.2009 23:43

Лелееее, и това ми бил отбор с амбиции за титлата.Вас ви опукаха всички възможни средняци, дават ви измислена дузпа само и само да изравните на мега-гранда Бирмингам....Докога ще сте толкова жалки?? Или поне като сте жалки не лайте че сте велики и искате титлата.В крайна сметка на всекиму според възможностите - така че не предявявайте желаните за нещо непостижимо... *lol*

cheman
09.11.2009 23:41

И сега очакваме от феновете на ливърпуул - "еми то не може само Манчестър на побутват" *lol*

Gopcho
09.11.2009 23:38

Само ей с такива дузпи можете да изравните или биете Loserpool-ci Смешници !

cheman
09.11.2009 23:38

winner чакаме заглавие ся и за дузпата на ливърпуул *wink* (не може само за манчестър)

cheman
09.11.2009 23:36

Манчестър най-подпираният отбор *lol*

stuntmode
09.11.2009 23:36

после Юнайтед били съдийски отбор ... *thumb_down*

hitrin
09.11.2009 23:14

Тия без Торес и Джерард са традедия.

man_utd_fan
09.11.2009 23:02

Тъкмо щях да предложа на Winner заглавието "Бенитес уволнява Бенитес" и ето че и Джером им вкара *lol*

Bat_Vane
09.11.2009 22:58

Вече ми писна незнам на кво ! То па тва на нищо не прилича . За кво ми ги пуска тия негодници като Риера , Каут и Лукас . Тия опропастиха всички хубави атаки , бахти тъпаците. Време е Бенитез да си ходи , той знае само едно и също да прави и никакво разнообразие , как очаква да има някви добри резултати . Вън , вън , вън .

sasedq
09.11.2009 22:27

NGOG ги наказа ама касмет за ливърпул дадоха несъществуваща засада за бирмингам.

deepred
09.11.2009 22:22

ИИИИИИИИИИИ прекрасен гол за Ливърпул *thumb_up*