Любо се нави на среща с Титан, май остава в ЦСКА

21:26
Любо се нави на среща с Титан, май остава в ЦСКА
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев се съгласи вчера на среща със собствениците от Титан, след като оставката му не бе приета още в неделя вечерта. По време на мача със Славия Димитър Борисов, Иво Иванов и Кирил Домусчиев били категорични, че треньорът трябва да запази мястото си, като били съгласни на неговите условия, които включват големи промени в клуба.

Освен освободени играчи наставникът искал и подобрения на стадиона, както и спешно изчистване на някои от дълговете на клуба към футболистите.

След мача Любо бе категоричен, че твърдо остава на позицията да напусне, като изтъкна абсолютно всички доводи, които написа още в петък при завръщането на отбора от Базел, където "червените" загубиха от местния тим с 1:3 в груповата фаза на Лига Европа.

"Страх ме е да не ме излъжат отново. Загубих доверието си към тези хора след това, което бе направено", коментирал наставникът пред свои приятели вчера и дори не бил съгласен на среща.

Любослав бил категоричен, че не смята да се връща обратно на треньорския пост, а смята да си даде почивка.

Положението обаче вероятно е доста тежко, след като въпреки натиска шефовете на отбора не са контактували с нито един друг треньор. Техни съветници ги натискали за Миодраг Йешич и Пламен Марков, но те предпочитали да хвърлят всичко, за да запазят Любослав.

Среща след мача не е имало, като нито един от началниците не влязъл в съблекалнята след победата над Славия.

Едва вчера следобед Любо се съгласил да се види с началниците едва вчера следобед. Той обаче спазил традицията да поиграе малко тенис с приятели, преди да вземе окончателното решение.

При положение, че се съгласи да остане в отбора, Любо бил твърд за сериозни дисциплинарни наказания на петимата, които останаха остранени от тима.

Той дори натискал да бъдат освободени, но пък шефовете не били навити, защото Иван Караджов, Кирил Котев и Иван Иванов били единствените, за които имало сериозен интерес за покупка. В момента от Титан не са направили и един трансфер навън, а наливат единствено средства в ЦСКА. През зимния трансферен прозорец те смятаха да се лишат от някои играчи, стига да има конкретна оферта за тях.

Йордан Тодоров и Светослав Петров не са сред тези, които могат да бъдат продадени, защото отдавна се спрягат за трансфери, а конкретен интерес обаче към тях няма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leki4kiq
10.11.2009 10:50

От Титан трябва да разберат,че Любо с неговия опит в чужбина просто иска малко по Европейски методи на работа,и според мене това не е грешка *wink* *thumb_up*

sandeross
10.11.2009 10:45

Любо остани *stop* ако пък наистина е решил твърдо да се махне то поне на негово място да си дойде чичо Митьо.