ЦСКА София с ново попълнение

20:17
ЦСКА София с ново попълнение

ЦСКА София обяви привличането на австрийския дефанзивен полузащитник Емануел Шакич. Във визитката на 32-годишния футболист изпъкват Арис и Щурм (Грац). Именно в последния клуб той играе под ръководството на Нестор Ел Маестро, а сега двамата ще се съберат отново на "Българска армия".

В началото на лятото Шакич стана част от гръцкия Кифисия и от началото на сезона взе участие и в трите мача на тима. За последно той бе на терена срещу Атромитос на 1 септември, когато неговият отбор надделя с 2:1.

Ето какво написаха от клуба:

"Той е тук да се бори. За клуба, за отбора, за нас.

Познат като биткаджия Емануел Шакич е поливалентен футболист, когото треньорите могат да използват на няколко дефанзивни позиции. Неговата любима – дефанзивен халф. Роден и израснал в Австрия, Шакич има балкански корени. Кариерата му преминава в родината, продължава в Гърция, а днес вече е футболист на най-големия футболен клуб в България. Във визитката му изпъкват "Арис" и "Щурм Грац". Именно в последния Шакич играе под ръководството на Нестор ел Меастро, а двамата ще се съберат отново на "Българска армия", давайки всичко от себе си за успеха на отбора!

Добре дошъл, Шака, и успех!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация