Загуба за Манчини в дебюта му като селекционер на Саудитска Арабия

07:54
Загуба за Манчини в дебюта му като селекционер на Саудитска Арабия

Новият селекционер на Саудитска Арабия – Роберто Манчини, стартира със загуба начело на страната от Близкия изток в своя неофициален дебют. Саудитска Арабия отстъпи от Коста Рика с 1:3 в приятелска среща, която се изигра на „Сейнт Джеймсис Парк“.


Франсиско Калво изведе Коста Рика напред в резултата още 12-ата минута на мача, а до края на полувреме авансът на символичните гости бе удвоен, след като Манфред Угалде се разписа в 32-рата минута.


Интригата в мача се върна в 68-ата минута, когато Ферас Ал Брикан даде асистенция на Али Ал Булайхи, който се разписа във вратата, пазена от Кейлор Навас. Рандал Леал обаче реши всичко в мача, след като вкара в 89-ата минута третото попадение за Коста Рика.


Предстои Саудитска Арабия да изиграе още една приятелска среща на „Сейнт Джеймсис Парк“ в Нюкасъл срещу Южна Корея. Двубоят е на 12 септември от 19:30 часа българско време.


Преди началото на срещата около стадиона имаше протестиращи фенове на Нюкасъл, обявили се против собствениците на клуба, които от своя страна са от Саудитска Арабия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация