Давид Силва: Единствено Арсенал може да е конкурент на Сити

09:41
Давид Силва: Единствено Арсенал може да е конкурент на Сити

Бившият халф на Манчестър Сити Давид Силва сподели очакванията си за сезона в Премиър лийг. Наскоро испанецът обяви оттеглянето си от футбола, но той продължава да следи отблизо случващото се при "гражданите". Според него те отново са фаворит за титлата в Англия, като само един отбор може да се конкурира с тях и това е Арсенал.


"Те имат невероятен състав със страхотни футболисти. Това е осмият сезон на Пеп в Сити. В началото той имаше нужда да свикне с Премиър лийг, но вече отборът му е непобедим. Арсенал е единственият отбор, който може да бъде конкуренция на Сити. Останалите? Не мисля, че те имат шансове", смята Силва.


"Гледах почти всички мачове на Сити в Шампионската лига миналия сезон. Аз не успях да спечеля този турнир докато бях там, но съм много щастлив, че те все пак успяха да го направят. Играчите го заслужават, клубът го заслужава, феновете заслужаваха да видят как любимците им взеха Премиър лийг, Шампионската лига и ФА Къп - требъл. Това бе невероятно постижение", допълни испанецът пред "Мирър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация