Борислав Михайлов: Смятам, че с всяка година отборите ни демонстрират израстване

17:59
Борислав Михайлов: Смятам, че с всяка година отборите ни демонстрират израстване

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов поздрави клубовете за представянето в евротурнирите през този сезон. За поредна година Лудогорец проби в груповата фаза на една от трите надпревари - Лигата на конференциите. Левски пък стигна до плейоф в третия по сила европейски клубен турнир, но остана на крачка от групите.

ЦСКА София и ЦСКА 1948 обаче отпаднаха още на старта на участието си в Европа, съответно от Сепси и ФКСБ. Михайлов коментира и новината за увеличаване дела на солидарните плащания към клубовете, които не участват в европейските клубни турнири в периода 2024-2027.

"Смятам, че с всяка година отборите ни демонстрират израстване и са конкурентни на много сериозни противници. Фактът, че България има представител в групова фаза за поредна година, означава допълнителни приходи за неучастващите отбори. 

Вярвам, че всички клубове ще бъдат доволни от решението на УЕФА и пожелавам още успешни игри на българските отбори занапред, тъй като това ще бъде от полза на целия ни професионален футбол“, заяви Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazyfreak
07.09.2023 18:27

Абе не можете ли да го интервюирате когато е трезвен!?Знам че не е лесно но...