Десподов: В интерес на истината беше лесно да избера точно ПАОК

16:27
Десподов: В интерес на истината беше лесно да избера точно ПАОК

Доскорошният капитан на Лудогорец Кирил Десподов прогнозира, че тимът на Ивайло Петев ще спечели с голяма разлика шампионската титла на България през настоящия сезон. Крилото вече е футболист на ПАОК, след като преди броени дни подписа с клуба от Солун.

"Беше много тежко в последните дни. Бях по цял ден на телефона и постоянно говорех с различни хора. Много съм радостен, че ме свързваха с такива грандове, но в интерес на истината беше лесно да избера точно ПАОК. Те показаха много голямо уважение към мен. Тук е моментът да разкрия, че преговарях с Краснодар месец и половина, но просто нямаше как да подпиша с тях заради положението в Русия", сподели Десподов пред "Мач Телеграф". 

"Говорих няколко пъти с Ивайло Петев, той е играл футбол и знае какво искам. Имах нужда от нова мотивация. Г-н Петев е страхотен треньор, той изкара най-доброто от мен, при него играх най-добрия си футбол. Бях истинският Кирил Десподов. Много го уважавам, защото казвам всичко в очите. Уверен съм, че с г-н Петев Лудогорец го чака голямо бъдеще. Изказвам благодарности на всички в Лудогорец. Получих много топло отношение и голямо уважение, което не съм изпитвал в друг клуб. Кой ще е шампион ли? Лудогорец! И според мен с голяма разлика", добави новата звезда на ПАОК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация