Локо Пловдив и Миньор не се победиха. Правят 3:3 в доста странен мач!

16:30
Локо Пловдив и Миньор не се победиха. Правят 3:3 в доста странен мач!
В последния мач от 12-я кръг на родното футболно първенство отборите на Локомотив Пловдив и Миньор Перник сътвориха истинска зрелище, което завърши без победител - 3:3.

Интересното в случая е, че двата отбора нямаха чисто голово положение през първите 45 минути и се оттеглиха при нулево равенство на почивката. През втората част наставниците на двата тима Стефан Генов и Антон Велков явно бяха дали изключително точни насоки как да се преодолее противниковата врата и отборите си размениха по цели три гола за крайното 3:3.

Срещата се игра на стадион "Локомотив" в София заради наложеното на "смърфовете" наказание от срещата с Ботев. Символичните домакини излязоха напред в резултата в 61-а минута.Стражът, и капитан на тима Ивайло Иванов, доста левашки изпусна хлъзгавата топка центрирана в пеналта и тя попадна в краката на Димитър Илиев, който нямаше как да сгреши за 1:0. В 73-а минута падна и втори гол за домакините. Отново Димитър Илиев се оказа в прегръдките на своите съотборници след като никой от защитниците на Миньор не изчисти топката, която прекара доста време в наказателното поле преди да попадне във вратата на Иванов за втори път.

В следващата една минута от 75-а до 76-а бяха отбелязани два гола. Първо Ивайло Цветков намали резултата на 2:1, а няколко секунди по-късно Георги Данов се оказа непокрит в малкия пеналт и възстанови преднината от два гола на "смърфовете". Миньорци се вдигнаха на отчаян щурм и с голове в 86-а и 88-а минути успяха да изравнят резултата. В голмайстори за тима се превърнаха Горан Янкович и отново Ивайло Цветков.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

snookerman
09.11.2009 21:19

хаха те си казаха от миньор който не плаща ще яде бой явно че галка или се е нагъзила или се е бръкнала а по възможно и двете заедно затова не се чудете *beer*

da4y
09.11.2009 18:10

хехе *lol* Колко си остроумен просто... Какво като са на били Миньор бе ? Те не са ли отбор ? Не са ли в А група ? Не са ли хора ? А.. ? Или за Вас К*рви смотани ако Левски или ЦСКА паднат и света се свършва ? Или щом ЦСКА паднал от Миньор,и вече да ги убиваме ли момчетата,какво ? То по тая логика Ливърпул да не е съществувал като отбор,ако ги бяха съдили по първите мачове тая година,смешнико...

Don_Cocaine
09.11.2009 18:00

Може да прозвучи глупаво ,но Аз съм фен на ЦСКА и въпреки загубата от Миньор Перник,отборът от Перник ми харесва,същото въжи и за Берое.

crissttiano
09.11.2009 17:47

cveteto предполагам си за Ц(*КА *sick* ама ви шибнаха Минйор 3-ка на Армията нали *wink* изобщо недейте критикува отборите щот всичките са едни и същи *thumb_down*