За първи път в България - WINBET предлага ранно изплащане за брой вкарани голове

20:42
За първи път в България - WINBET предлага ранно изплащане за брой вкарани голове

За първи път в България и само на winbet.bg, всички фенове на спортните залози могат да се възползват от новата промоция Ранно изплащане за брой вкарани голове

Благодарение на тази промоция, потребителите, направили залог тип “над 2.5 гола в мача” за срещи от определени първенства и турнири, ще получат автоматично своите печалби, стига две попадения да бъдат отбелязани до 33-ата минута на срещата, без значение от крайния резултат.

Например, ако в мач от Бундеслигата на Германия един срещу друг играят Байерн и Борусия Дортмунд, а потребителят е поставил залог “над 2.5 гола”, то той автоматично печели ако до 33-ата минута резултатът е 2:0, 1:1 или 0:2, без да е нужно да чака и отбелязването на трето попадение, както е по принцип.

За кои първенства и турнири е активна промоцията Ранно изплащане за брой вкарани голове?

Както бе споменато, тази нова промоция на winbet.bg е активна при избрани футболни първенства и турнири, а именно:

•    България - Първа лига
•    Шампионска лига
•    Лига Европа
•    Лига на конференциите
•    Англия - Висша лига 
•    Германия – Бундеслига 
•    Испания - Ла лига  
•    Италия - Серия "А" 
•    Франция - Лига 1
 
      

Какво прави тази функция толкова полезна?

Безспорно е, че залозите тип “над 2.5 гола” са едни от най-популярните сред феновете. Често обаче се стига до неприятната ситуация, в която в дадения двубой са отбелязани две попадения, но така и не се стига до трето. В този случай, играчите губят своя залог.

Благодарение на Ранно изплащане за брой голове, тази ситуация може да бъде избегната, в случай че попаденията бъдат вкарани до определена минута на срещата. По този начин WINBET предоставя на клиентите си още една възможност, която прави забалението с футболни залози още по-приятно и вълнуващо. 

От игралния сайт поясняват, че функцията Ранно изплащане за брой голове не е активна при залози на живо, както и при такива с 0% Марж. Това е нещо, което потребителите трябва да имат предвид в случая.

Ранно изплащане при преднина от два гола на winbet.bg

Продължава да е активна и промоцията Ранно изплащане при преднина от два гола на winbet.bg. Тя работи по малко по-различен начин, а именно - залозите на играчите се затварят в момента, в който подкрепеният от тях отбор поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход от срещата.

Тук може да бъде напомнено, че тази промоция е активна и за още един спорт - баскетбол, включително за срещите от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада, където разлика от 18 точки (20 за NBA) също води до автоматично ранно изплащане на залозите. 

Този инструмент на WINBET също е изключително полезен, защото предпазва играчите от възможността за изненадващ обрат, която винаги е налична в спорта. 

Спортни функционалности на winbet.bg

Всички клиенти на WINBET могат разгледат и останалите спортни промоции и функционалности, налични в българския игрален сайт. Сред тях има полезни инструменти като “Бет Ментор”, “Застраховка колонка”, “Поискай пазар” и “Бонус колонка”.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация