Бербатов, Мартин, Божинов и Стилиян с травми, но излизат срещу Малта

15:05
Бербатов, Мартин, Божинов и Стилиян с травми, но излизат срещу Малта
Националният селекционер Станимир Стоилов заяви, че звездите на тима Димитър Бербатов, Валери Божинов, Стилиян Петров и Мартин Петров ще вземат участие в контролата с Малта, въпреки че страдат от леки контузии.

Очаква се играчите да се възстановят за проверката с островитяните от травмите си и да участват в срещата.

"Бербатов има контузия в коляното, която отшумява. Юнайтед реши да не го пуска срещу Челси, за да се възстанови. Говорих с него, той иска да играе срещу Малта. Ще остане в Манчестър до сряда, където продължава с изследванията. Очаквам да кацне в България в четвъртък", заяви Стоилов.

"Мартин Петров е тук, но е получил усукване с последната среща на Сити и ще минава изследвания. Утре ще пътува до Барселона, за да го прегледа лекаря, който го оперира и 2-3 дни ще бъде на възстановителни процедури”, добави Мъри.

"Очаквам Божинов, който също е получил лека травма и ще трябва да мине изследвания. По-късно днес ще се присъедини към нас. Имам 19 повикани играчи, от които ще се наложи един да отпадне от групата. Ако някой не се възстанови, ще изпратя повиквателни на други играчи”, каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
09.11.2009 20:26

Абе, няма ли кой да му каже, че квалификациите свършиха?! Като четем здравословното състояние на повиканите му футболисти, явно става въпрос за някаква ...параолимпийска квалификация?! *lol*

sasedq
09.11.2009 16:23

Мъри не става за треньор той иска с всички титуляри България да бие 5 на 0 и глупавия народ да си каже - "БРеейй те можели да играят тоя мъри е голям треньор". Вместо да пусне млади момчета да пробва различни схеми и състави той какво прави. Абе цялата ни работа такава.

Samoletski
09.11.2009 16:20

Много тъп ход, да им рискува здравето, вместо да пусне Иван Стоянов, Камбуров или някой друг.

Jordy
09.11.2009 15:55

В такива контроли трябва да се дава шанс за изява на младите, а не да се рискува здравето на лидерите!

blade_forever
09.11.2009 15:22

Айде Мъри сабуди се *stop* надявам се най-после като за съжаление Бербатов и Божинов имат контузия,най-после очаквам да повикаш в националния отбор 3-кратния гол-майстор на "А" ПФГ и е на път да го направи за 4 път МАРТИН КАМБУРОВ.Той има място в националния отбор *wink* *thumb_up* *beer*