Меси и компания подчиниха Лос Анджелис ФК (видео)

07:41
Меси и компания подчиниха Лос Анджелис ФК (видео)

Интер Маями постигна поредна победа в МЛС на САЩ. Меси и компания надвиха тима на Филип Кръстев Лос Анджелис ФК с 3:1 в гостуването си от 27-ия кръг. Българинът влезе в игра в 81-вата минута на мястото на Илие Санчес. Този път Меси не бе сред голмайсторите за своя тим, но пък се отчесе с две асистенции. Точни за успеха на гостите бяха Факундо Фариас в 14-тата, Жорди Алба в 51-вата и Леонардо Кампаня в 83-тата минута. Почетното попадение за домакините вкара Райън Холингсхед в 90-ата минута. 


Лос Анджелис започна мача по-настървено, но вместо да поведе, получи гол в своята врата. В 14-тата минута Факундо Фариас получи извеждащ пас в наказателното поле, като изглеждаше, че няма да стигне топката, но се хвърли на шпагат и някак успя да я отклони покрай вратаря и в мрежата за 0:1.


В 51-вата минута гостите удвоиха преднината си. Лео Меси демонстрира гения си, като видя включване на Жорди Алба и с прекрасен пас го изведе очи в очи с вратаря, а защитникът бе точен за 0:2.


В 83-ата минута отново Меси изработи и третия гол за своя тим. Аржентинецът отне топката в средата на терена, напредна и подаде за съотборника си Кампаня, който бе точен за 0:3.


В самия край на срещата Лос Анджелис успя да направи загубата си малко по-почетна. При центриране от корнер Райън Холингсхед с глава насочи кълбото в мрежата за крайното 1:3.


Въпреки успеха Интер Маями остава в дъното на Източната конференция на предпоследното 14-то място с 25 точки в актива си. Лос Анджелис пък заема 3-тата позиция в Западната конференция с актив от 40 точки.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация