Серхио Рамос най-после си намери отбор

21:21
Серхио Рамос най-после си намери отбор

Ситуацията около Серхио Рамос е на път да претърпи драматичен обрат в последните часове. През последните дни се смяташе, че 37-годишният ветеран, който напусна Пари Сен Жермен, ще премине като свободен агент в саудитския Ал-Итихад. Според водещите испански спортни медии обаче сега изглежда все по-вероятно бранителят да се завърне в родния си клуб Севиля, откъдето изгря за големия футбол през сезон 2004-2005, преди да бъде закупен от Реал Мадрид.

Спекулациите, че Рамос може да се завърне на "Рамон Санчес Писхуан" не са нови, но през миналия месец бяха категорично отречени от президента на севилци Хосе Кастро. Футболистът наистина има предложение от Саудитска Арабия, но обаждане на родния му андалусийски клуб е стопирало офертата и поне на този етап изглежда все по-вероятно играчът да се завърне в Севиля 18 години по-късно.

Рамос със сигурност ще взима много по-малка заплата от тази, която получаваше в Пари Сен Жермен, както и от тази, която му предлагат от Ал-Итихад. Макар и през славните си години в Реал Мадрид футболистът често да е бил освиркван бурно на стадиона на Севиля, той винаги е искал да се завърне в родния си отбор, като освен това живее в града, а и ще има шанса отново да играе в Шампионската лига.

За трансфера настоява и треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар, който иска да подсили защитата си с доказан лидер и боец като Серхио Рамос. Отборът започна трагично в Ла Лига и има три загуби от три мача, като е допуснал цели 8 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация