Индзаги: Имаше големи промени в отбора, важни играчи ни напуснаха, но пък взехме добри заместници

00:20
Индзаги: Имаше големи промени в отбора, важни играчи ни напуснаха, но пък взехме добри заместници

Треньорът на Интер Симоне Индзаги сподели очакванията си за утрешния мач на неговия тим срещу Фиорентина. Това е първият по-сериозен тест за нерадзурите през новия сезон, като наставникът призна, че очаква труден сблъсък.

"Започнахме сезона с голяма решителност и трябва за запазим същото отношение и утре. Това е много важен мач. Фиорентина е отбор, който играе силно. Те са добре организирани и в последните години изиграхле доста трудни двубои срещу тях. Затова е важно как ще подходим към срещата", заяви Индзаги.

"Работим всеки ден върху начина, по който трябва да играем и съм много доволен до момента. Новите се включиха добре. Имаше големи промени в отбора, важни играчи ни напуснаха, но пък взехме добри заместници. По-опитните ще помогнат на по-младите за по-бързата им адаптация", каза още специалистът.

Той сподели и очакванията си за представянето на тима му в Шампионската лига, където "нерадзурите" са в група с РБ Залцбург, Бенфика и Реал Сосиедад.

"Миналият сезон излазохме от много трудна група, като и сега също изглежда доста оспорвана. Познаваме добре Бенфика и Залцбург, а знаем, че и Реал Сосиедад играе добър футбол", завърши Индзаги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация