Тодор Батков: Кой иска Левски - марсианци, патагонци, арабски консорциум

12:10
Тодор Батков: Кой иска Левски - марсианци, патагонци, арабски консорциум
Собственикът на Левски Тодор Батков бе много окуражен от победата
на сините над Пирин с 2:0. Той увери журналистите, че тази година титлата ще бъде за неговия тим.

" Левски ще бъде шампион тази година", отсече Батков.
"Вие можете да продължавате да си пишете чудеса, но Левски ще бъде шампион. Не ми хареса съвсем обликът на отбора, но не забравяйте, че преди по-малко от 72 часа играхме изключително тежък мач. Срещу Ред Бул играхме много добре, пропуснахме много положения и накрая ни вкараха гол. Ако играехме всеки мач както срещу Залбург, нямаше да сме на шесто място."

Батков отказва да приеме очевидния факт, че Георги Петков провали отбора в много мачове този сезон. Според доста хора от публиката той прави това нарочно.

"Не мога да повярвам, че обвиняват Петков", чудеше се Батков.
"Той ни е спасявал толкова много пъти, както и националния отбор срещу Грузия например. Всеки спортист има слаби моменти в кариерата си. Нека мен да ругае публиката, а не играчите"

Зададоха му въпрос дали Наско Сираков не е една от причините за слабата игра на някои футболисти на Левски. Батков обаче не вярва в това.

"Не вярвам Наско Сираков да влияе на играчите да играят слабо. Все пак да си футболист на Левски е гордост. Първото ми попадение, откакто клубът е мой, е Наско Сираков. Второто ми е Георги Иванов" увери адвокатът.
Собственикът внесе яснота и относно треньорския пост в клуба. Засега е Гонзо, който обаче ще има думата за следващото назначение.

"Отборът ще се води от този екип до 17 декември - обясни Батков. - Дотогава ние ще решим въпроса. Тежката дума има Георги Иванов. Ще направим разумна селекция без гръмки имена и ще направим за първи път една нормална почивка между полусезоните и пак наново - шампионат, купа и т.н."

"Имах разговори със Стоилов и още трима треньори. Ще изберем между един от тях" каза шефът на сините.
Тодор Батков добави, че е готов да се раздели с пакет от акциите в клуба и дори да ги подари на бъдещ инвеститор.

"Кажете кой иска Левски - арабски консорциум, марсианци, патагонци. Готов съм да дам отбора, дори пари не искам. Но този, който дойде, искам и да дава пари за Левски" обясни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Very_Drunk
10.11.2009 03:46

щом подарява,да го даде на мен *joking* аз ще се грижа за Левски! е да нямам милиони амм се ще се оправим *lol* Левски до гроб! *beer*