Нюкасъл готви оферта за Хари Магуайър

06:53
Нюкасъл готви оферта за Хари Магуайър

Нюкасъл все още не е приключил с лятната си селекция. Мениджърът Еди Хау обмисля интересна сделка в последните дни на трансферния прозорец. Той е насочил поглед към защитника на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, твърди "Кроникъл".


"Свраките" допуснаха две загуби в първите си три мача през сезона. Те бяха срещу два от фаворитите в лицето на Ман Сити и Ливърпул, но в клуба искат точно срещу тези отбори тимът да бъде конкурентноспособен и именно заради това са готови да развържат кесията за нови попълнения в края на трансферния прозорец, като няма да е изненада, ако едно от тях е именно Магуайър.


30-годишният централен бранител е наясно, че няма да получава много шансове за изява през новия сезон в Юнайтед. Въпреки това досега той не бе особено склонен да напусне "Олд Трафорд", като интерес към него имаше от страна на Уест Хам. Той обаче отхвърли офертата на "чуковете", тъй като трябваше да приеме сериозно орязване на възнаграждението си.


В Нюкасъл обаче разполагат с доста по-големи финансови възможности и едва ли ще имат проблем да задоволят претенциите на Магуайър. В клуба смятат, че той може да е полезен със своя опит, а освен това ще донесе повече конкуренция в центъра на отбраната, а това ще е много важно с оглед дългия сезон и участието на тима в Шампионската лига.


Самият Магуайър се очаква да е доста заинтригуван от евентуално предложение на Нюкасъл. Там той ще има шанс да играе на високо ниво, а освен това ще се събере със своя добър приятел Киърън Трипиър. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация