Пенев продължава с подмладяването в ЦСКА

16:13
Пенев продължава с подмладяването в ЦСКА
Отборът на ЦСКА ще продължи да разчита на играчи, които излизат от школата на клуба. В това ни увери настоящият мениджър на клуба Димитър Пенев.

Самият той заяви: "Въпрос на дни е в отбора да дойдат няколко млади момчета от школата. Също така ще върнем футболист, който досега игра за друг клуб и бе позабравен, но занапред ще се разчита на него. С привличането на Да Коща приключихме с чужденците."

За предстоящия мач със Славия най-успелият български треньор призна, че може да се окаже в затруднено положение относно определянето на стартовите единадесет поради оплакванията от разтежения на някой от играчите. Срещата между двата отбора е насрочена за неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aivano
12.09.2008 19:25

А с кои спечели ЦСКА Суперкупата!!!
Може базата да е в разруха,но момчетата са кадърни,а може и да живеят в пансион 3 звезди и да гонят топката/казвам гонят ,защото като гледам сините футболисти вече пораснали те само гонят топката без да могат да я стигнат/и да са далеч на светлинни години от футболното майсторство!!!!
Ето и днес дете от набор 95 на ЦСКА заминава за Барса за 1 година!

dobrev64
12.09.2008 16:59

хахаха колко 4ужденци на килограм купиха пак,а сега ще ми разправя ,4е ще раз4ита на младите.може ама в някоя контрола до края на есенния полусеззон ще го сменят,помнете ми думата а кладите да забравят какво е терен