Анчелоти: Играчите на Юнайтед прекаляваха с претенциите си към съдията

10:44
Анчелоти: Играчите на Юнайтед прекаляваха с претенциите си към съдията
Италианският наставник на Челси Карло Анчелоти остана изключително доволен от победата срещу Манчестър Юнайтед в дербито на Висшата лига вчера.

Мениджърът на "сините" сподели, че футболистите на "червените дяволи" са прекалявали на терена с претенциите си към съдията, но не пожела да влезе в медийна война със Сър Алекс Фъргюсън, въпреки че не веднъж бе провукиран от журналистите.

"За нас бе важно да постигнем добър резултат срещу Манчестър Юнайтед, след като успяхме да победим и Ливърпул. Мачът бе равностоен през всички 90 минути и бе много трудно да създадем ситуацията, от която да вкараме гол. Мисля, че футболистите на Манчестър Юнайтед протестираха твърде много срещу съдийските решения. Те дори парадираха. Не знам защо. Не обичам такива неща и не уча моите футболисти да правят това", каза Анчелоти.

"Намираме се в добра позиция и в Премиършип и в Шампионската лига и до голяма степен всичко зависи от нас. Твърде е рано да правим каквито и да било заключения, защото сезонът е доста дълъг", коментира още мениджърът на "сините".

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tearstained
10.11.2009 01:54

Ами да,защо да скачат ? Да не би на тях да си им вкарали гол след нарушение и съмнение за засада *wonder*

Lollipopp
09.11.2009 15:41

ами прав е Анчелоти, никой от Челси не скачаше като Флетчър и другите от Юнайтед като петли на заколение ...

holliwood
09.11.2009 10:51

Ака бяха спечелили Ман.Юнайтед тази новина намяше да ббъде написана така *sick*