Рубиалес: Срещу мен се извършва социално убийство

19:32
Рубиалес: Срещу мен се извършва социално убийство

Президентът на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес отказа да подаде оставка, въпреки че бе призован да го направи от медии, политици и спортисти. От ФИФА също започнаха дисциплинарно производство срещу него, а поводът бе, че футболният функционер целуна по устата нападателката Дженифър Ермосо по време на награждаването след триумфа на Испания на световното първенство за жени. Вчера Рубиалес свика спешна среща и медиите очакваха, че на нея той ще подаде своята оставка. Това обаче не се случи. 

„Има много хора, които макар и заглушавани, продължават да ми оказват голяма подкрепа. Сега съм пред органа, който ме избра, и пред който трябва да дам обяснения.

Искам да се извиня за жеста, който направих в ложата, когато в момента на еуфория, се хванах за онази част от тялото. Ще се опитам да обясня, гледайки към Хорхе Вилда (б.ред. - селекционерът на женския национален отбор на Испания). Преживяхме много неща, Хорхе. Те искаха да направят и с теб това, което правят сега с мен – опитват се да изфабрикуват някакви фалшиви събития и да ги представят за реалност. Минахме през много неща и преглътнахме много. Затова се развълнувах до степен да загубя контрол. Веднага, след като спечелихме, първата ти реакция бе да се обърнеш към ложите и да посветиш трофея на мен. И в този момент аз направих тези жестове. Разбира се, трябва да се извиня на кралицата и инфантата. Поднасям моите най-дълбоки извинения. Емоцията беше голяма, защото страдахме много.

Вторият голям въпрос е целувчицата, защото тя бе по-скоро целувчица, отколкото целувка. Който е гледал видеото от това нещо, което бе направено пред погледа на милиони хора, ще се съгласи, че желанието за тази целувка е същото като това, което съм имал, когато съм искал да целуна някоя от дъщерите си. Не е имало друг вид желание или проява на доминация, както се опитаха да представят нещата господин Тебас и фалшивите феминистки. Целувката беше спонтанна и по взаимно съгласие. Когато Джени, която бе пропуснала дузпа, се появи, тя първо ме вдигна и почти паднахме. След това тя ме доближи до себе си. Прегърнахме се и аз й казах „Забрави за дузпата, ти беше фантастична по време на това първенство!“. Тя ми отговори „Ти си звездата“. След това казах „Една малка целувчица?“, а тя отвърна „ОК“ и това се случи.

Тук не се опитват да раздават справедливост, а извършват социално убийство", заяви разпаленият Рубиалес. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация