Петев: Това е сблъсък с реалността

01:45
Петев: Това е сблъсък с реалността

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори след поражението с 1:4 от Аякс в плейофите от Лига Европа. Бившият национален селекционер призна, че отборът му трябва да насочи усилията си към родния шампионат и Лигата на конференциите.

"Да, естествено, споделям мнението, че това е сблъсък с реалността. Допуснахме три гола, това е немислимо срещу отбор като Аякс. През второто полувреме не можем да се срамуваме от поведението си, но първите три гола бяха недопустими. През второто полувреме направихме ротации в състава и създадохме положения за гол. Там, където сме се класирали, е реално, трябва да насочим усилията си към първенството и Лигата на конференциите. 

Бяхме плахи през първото полувреме, бяхме неубедителни, нерешителни в определени моменти. Не е приятно по този начин да допуснеш три гола. Трябваше да променим доста неща, да играем така, както можем, с промените втората част, включиха се всички с ентусиазъм, имахме доста ситуации, но за жалост само един гол. В Амстердам трябва да изглеждаме както бяхме през втората част, футбол се играе без страх и респект. Не мисля, че сгъстеният цикъл ни е попречил", каза Ивайло Петев след поражението в Разград. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация