Костов: Това е мач, който мога да сложа на първо място в моята кариера

03:05
Костов: Това е мач, който мога да сложа на първо място в моята кариера

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори преди утрешния двубой с Айнтрахт Франкфурт в плейофите на Лигата на конференциите.

"Няма какво да губим, но има какво да спечелим. Мисля, че това е нашата добра възможност за отбора и клуба да се представим добре в тази среща. Очаквайте Левски да играе за победа. Трябва да е ясно за всички. 

Няма да говоря за Айнтрахт. Достатъчно реклама сте направили на отбора. Това обаче е нашият шанс, който ние едва ли ще изпуснем", започна Костов. 

"Ние във всички мачове показахме, че имаме европейска публика. Имаме публика, която показа култура и възпитание.

Разузнали сме Айнтрахт. Отборът е един от най-добрите в Германия. Разполагат с 20 чужденци. Няма смисъл да говоря за финанси. Отстъпваме по динамика. Няма да се надиграваме с динамика. Трябва да имаме мъдри решения. Трябва да работим добре с топката, за да излизаме от пресата на Айнтрахт", добави още той.

"Когато елиминирахме Апоел си мислехме, че мачът утре ще е бонус. Натрупахме обаче самочувствие. Играчите също. Има ентусиазъм и вяра, че може да се борим с тях. Ще го направим. Това е мач, който мога да сложа на първо място в моята кариера.

Петрис е готов за игра. Няма обаче да кажа системата. Въпрос на време е да предоставим план А и план Б на нашите играчи", завърши опитният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация