Вили Вуцов: Янтра вече е на друго ниво!

23:25
Вили Вуцов: Янтра вече е на друго ниво!

Старши треньорът на Янтра Велислав Вуцов бе много емоционален след драматичната победа с 3:2 срещу Септември в Габрово. Неговият отбор стигна до успеха с гол дълбоко в добавеното време и нанесе първа загуба на своя противник през сезона.

Вуцов заяви, че Янтра вече е на друго ниво и тимът е показал, че има класа да бъде един от най-добрите във Втора лига. Той говори и за някои процеси в клуба, след което разкри, че през тази седмица ще иска среща с ръководството.

"Навсякъде бяхме по-добри. Накрая незаслужено стигнаха до 2:2, което беше след една-две наши сериозни грешки. Понаруши се балансът, поизморихме се. Преди 3 месеца, когато дойдох, всички смятаха, че с тези футболисти Янтра ще бъде изпадащ отбор. С днешния мач отборът на Янтра надскочи ниво и показа, че има класа да бъде един от най-добрите в групата - скорост, бързина, добри атакуващи действия. Два балона хвърлиха, за които ние говорихме, позаспахме. Тази победа я подарявам на целия град. Днес дойдоха толкова много хора да ни подкрепят. Дори при 2:2 феновете не се разочароваха. Дадоха кураж и сила на момчетата. 

Казаков, който изпусна дузпа миналия мач, днес беше точно там, където трябва. Капитанът на капитаните! Отбеляза страхотен гол за 3:2. Трябва да съжаляваме за няколкото чисти положения през първото полувреме. Накрая Тони Иванов с Иван Василев трябваше да вкарат и Септември да отиде по-рано на баня, масаж и възстановяване. Да си паднат 3:1 и да си чакат четвърти гол. Съдбата си знае работата и бяхме наказани.

Никога не е ставало въпрос нашият отбор да влиза или да излиза. Не са поставяни цели. Ръководството е изключително коректно към нас. С възможностите, които има като финансиране, е безкрайно точно и сериозно. Тази седмица аз ще съм човекът, който ще иска една среща и да кажа накъде отиваме. Хората да знаят, че този отбор има много потенциал. Докарахме сериозен директор на школата, който иска да промени нещо. Там имаме троянски коне, които се опитват да спъват нещата. Това ще бъде едно от нещата, които ще коментирам с ръководството. 

Шапки долу за момчетата и публиката! Янтра вече е на друго ниво. Нито говоря за влизане, нито за излизане. Нещата ще се решат по естествения си път. Искам момчетата да покажат една непрекъсната игра, която да бъде на ниво. Сигурно ще има мачове, в които няма да играем добре. Това няма никакво значение. Това са млади момчета, засега евтини. Аз искам всички да са скъпи още на полусезона. Всичките тези, които съскат, да отидат да вземат по една пушка и да се гръмнат.

Отборът на Добруджа тръгна като лидер в първенството, с феноменална селекция, но в никакъв случай нашите играчи не са по-слаби. Искам да се концентрираме и да се върнем непобедени от Добрич. Имаме силите. Като бързина и агресия, мисля че сме по-добри дори от някои отбори в “А” група. Имаме много неща, които трябва да вкараме във времето. Само трябва да сме спокойни и сами да решим какво ще правим", заяви Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация