Уест Хям официално обяви трансфера на бранителя Константинос Мавропанос

21:20
Уест Хям официално обяви трансфера на бранителя Константинос Мавропанос

Уест Хям официално обяви трансфера на бранителя на Щутгарт Константинос Мавропанос. Според английските медии „чуковете“ ще платят за бившия играч на Арсенал 20 милиона евро плюс още пет милиона под формата на бонуси. Гръцкият национал пристигна в Лондон още през уикенда и дори изгледа на живо победата на новия си отбор в дербито с Челси. Договорът му с Юнайтед е за пет години.

През миналия сезон Мавропанос изигра 28 мача в Бундеслигата. Дейвид Мойс се насочи към него, след като пропадна трансфера на Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед.

„Много щастлив и развълнуван съм да бъда тук и да се завърна в Премиър лийг с Уест Хям. Моментът, в който се присъединявам, е вълнуващ, след като през миналия сезон отборът спечели Лигата на конференциите. Очаквам с нетърпение следващата стъпка в моята кариера. Мога да обещая на феновете, че ще дам всичко за тях и за тази фланелка“, заяви Мавропанос през сайта на лондончани.

"Имам удоволствието да приветствам Константинос в Уест Хям. Търсихме нов централен защитник и се радвам, че успяхме да привлечем играч с такива качества, който е национал на своята страна. Очакваме с нетърпение да го интегрираме в групата“, добави Дейвид Мойс.

Мавропанос ще играе с фланелка с №15 в Уест Хям.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация