Лечков: Бербатов и екипът му не създават нищо градивно във футбола

00:27
Лечков: Бербатов и екипът му не създават нищо градивно във футбола

Димитър Бербатов и екипът му живеят от мач до мач и не създават нищо градивно във футбола. Това обяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков в отговор на днешната пресконференция на бившия нападател на Манчестър Юнайтед. Бербатов алармира, че от централата са изключени близо 140 клуба. Според него това е чистка, защото въпросните клубове го подкрепят като кандидат за президентския пост. 

"Тези клубове са изключени за уронване на престижа. БФС вече не прави компромиси. Може ли да замерваш с плодове и зеленчуци сградата на футболния съюз? То това се видя от всички, нали?", коментира Лечков пред bTV.

"Сега наближават мачовете на националния отбор и Бербатов и екипът му гледат да създават напрежение. Нямат никаква футболна дейност и са тотално неподготвени. В Сливен залагаме на млади момчета, 16-17 годишни. Понеже се персонализира много, нека той вземе един клуб да видим дали може да харчи 2 лева. Нещо съзидателно правят ли тези хора през тези години? Кандидат на кое е за президент? Сега разбрахте ли защо от 2006-2007 година сигнализирам - тези хора провалиха такива имена като Стоичков, Любо Пенев, Хубчев и т.н. Сменяха треньорите така, само с такива дребни лъжи и измами се занимават, или се забравиха тези неща? Сливен не е изпадал, по правилник изпадат два отбора, те не са подготвени, вижте документацията на БФС", добави Лечков. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация