Вместо да се извинят за вандалщината в центъра на София, левскарите продължават да заплашват

22:48
Вместо да се извинят за вандалщината в центъра на София, левскарите продължават да заплашват

След срамната постъпка на част от феновете на Левски снощи след мача с Апоел Беер Шева от турнира Лига на конференциите, днес НКП излезе с позиция относоно коментар на лидер на "Възраждане" Костадин Костадинов. Вместо да поднесат извинения на столичани за вандалския им акт в центъра на София, "сините" привърженици се хванаха за няколко думи на Костадинов и започнаха отново да заплашват със саморазправа. 

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето." Това заявиха от Националния клуб на привържениците на Левски в своята страница във "Фейсбук". Повод за това стана пост на Костадин Костадинов в социалните мрежи.

"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки", написа лидерът на "Възраждане" във "Фейсбук".

"Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина", написаха още от НКП на "сините". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари