Бундеслига – лигата, в която головете валят

15:20
Бундеслига – лигата, в която головете валят

Ето че дойде време и за едно от големите футболни събития на Стария континент, а именно - началото на сезона в немската Бундеслига. Хегемонът Байерн Мюнхен преследва своята 12-а поредна титла, но през миналия сезон видяхме, че Борусия Дортмунд бе съвсем близо до това да спре доминацията на баварците. Дали “жълто-черните” имат сили за нова подобна кампания? Това предстои да видим.

Тук е моментът да се напомни, че всеки може да направи своите спортни залози в атрактивната спортна секция на winbet.bg, възползвайки се и от полезните спортни функционалности, за които ще стане дума малко по-късно.

И така, какво ще предложи на феновете сезон 2023/24 на Бундеслигата?

12-а поредна титла за Байерн или най-после разнообразие?

След като до голяма степен извади късмет в последния ден на миналия сезон, треньорът на Байерн Томас Тухел трябва да доказва класата си. Баварците вече стартираха неособено добре, губейки срещата за Суперкупата на Германия срещу РБ Лайпциг. На трансферния пазар те привлякоха бранителя на Наполи Ким Мин-Жае, докато без съмнение събитието на лятото бе пристигането на Хари Кейн от Тотнъм. Английският национал ще трябва да оправдае рекодната си цена и да заличи спомените за напусналия през миналото лято Роберт Левандовски. Байерн подписа още с Рафаел Гереро и Конрад Лаймер, които пристигнаха като свободни агенти.

Борусия Дортмунд бе на само една победа от титлата, но “жълто-черните” допуснаха фрапантен провал в решаващия мач. Сега отборът на Един Терзич ще опита да поправи грешката, но без продадения в Реал Мадрид звезден халф Джуд Белингам. Англичанинът бе заменен от пристигналите Феликс Нмеча и Марсел Забицер, които трябва да запълнят оставената от трансфера на Белингам дупка.

РБ Лайпциг вече даде заявка за страхотен сезон, вкарвайки три гола на Байерн в срещата за Суперкупата на Германия. “Червените бикове” традиционно са сред най-силните отбори в Германия, но бяха отслабени от трансфера на звездата си Кристофър Нкунку в Челси. Лайпциг обаче привлече доста нови играчи, сред които Лоис Опенда, Кастело Лукеба, Кристоф Баумгартнер, Бенджамин Сеско и Шави Симонс. Със сигурност треньорът Марко Розе разполага с отлични футболисти, с които да преследва влизане в тройката, а защо не и нещо повече.

“Бет Ментор” на WINBET - всеки може да направи перфектния залог

“Бет Ментор” е нова функция на winbet.bg при спортните залози, която позволява на всеки клиент на оператора да “проектира” своя следващ залог, въвеждайки както желан диапазон на размера на предвиждането, така и диапазон на евентуалната печалба. В резултат на това, “Бет Ментор” ще предложи варианти за залог тип “Права колонка”, която потребителят може да използва, стига да реши.

Полезните спортни функционалности на WINBET

В WINBET спортът никога не спи, а всички клиенти на игралния сайт могат да се възползват от редица полезни инструменти за своите предвиждания.

При Персонален Power Boost те имат възможността да се насладят на увеличени коефициенти за дадени събития, докато при “Поискай пазар” могат да си поискат определен пазар от оператора, който не намират сред наличните.

От сериозна полза за играчите е функцията Ранно изплащане, при която залозите на потребителите автоматично се затварят, стига подкрепеният от тях отбор да поведе с определена разлика в резултата.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация