Титулярите на Левски Европейски и Апоел Беер Шева

19:07
Титулярите на Левски Европейски и Апоел Беер Шева

Левски излиза на стадион "Георги Аспарухов" срещу Апоел Беер Шева, за да се опита да зарадва "синя" България! Двубоят от третия предварителен кръг на Лига на конференциите стартира от 20:00 часа, а както е известно, първата среща в Израел завърши 0:0. Тимът на "сините" се нуждае от победа, за да се класира за плейофите на един от турнирите на УЕФА за първи път от 2010 година. Именно от 3 години столичани не са отстранявали два съперника в един и същи сезон от евротурнирите. 

Наставникът Николай Костов прави две промени от първата среща в пустинята Негев, когато отборът му заслужаваше да победи, но пропусна три гола, а и гредата помогна на домакините в последните секунди. Патрик-Габриел Галчев заменя контузения Марин Петков отдясно на отбраната пред Пламен Андреев, a Кристиан Димитров започва на мястото на Келиан ван дер Каап. Хосе Кордоба и Цунами са останалите бранители, Асен Митков, Андриан Краев и Дарлан Мендеш отново са халфове, докато бразилците, Роналдо, Рикардиньо и Уелтон водят атаката. Така за първи път в своята история Левски излиза с петима бразилци на "Герена" от първата минута. Освен Петков и Джереми Петрис е аут за мача.

Трябва да отбележим, че стадион "Георги Аспарухов" отново ще бъде препълнен, а атмосферата може да направи разликата в полза на Левски. При класиране напред "сините" ще си гарантират сблъсък с германския гранд Айнтрахт Франкфурт.

ЛЕВСКИ 0:0 АПОЕЛ Беер Шева

ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Цунами, Асен Митков, Андриан Краев, Дарлан Мендеш, Роналдо, Рикардиньо, Уелтон;

АПОЕЛ Беер Шева: Офир Марсиано, Еяд Абу Абаид, Мариано Барейро, Мигел Витор, Елдер Лопеш, Роей Гордана, Шай Елиас, Александру Паун, Гай Бадаш, Йоан Стоянов, Томер Хемед;

Стадион: "Георги Аспарухов", София 
Главен съдия: Думитру Мунтян 
Начало: 20:00 часа

Телевизия: Диема Спорт

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация