Петев: Имам увереност, че може да решим всичко още в редовното време

02:28
Петев: Имам увереност, че може да решим всичко още в редовното време

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели очакванията си преди реванша с Астана от третия квалификационен кръг на Лига Европа. "Орлите" загубиха първия двубой в Казахстан с 1:2, но наставникът на разградчани е уверен, че неговият отбор може да реши всичко още в редовното време. 

След последната тренировка днес ще стане ясно и дали Петев ще може да разчита на Доминик Янков и Серджио Падт.

"Нещото, което трябва да подобрим, е играта с топката. Там допуснахме много грешки. Трябва да забравим какво е било преди. Утре трябва да покажем един дух за успех и да искаме повече от противника да победим.

Отборът игра изключително добре срещу ЦСКА, но този мач вече е в историята и трябва да го забравим. Утре е ново предизвикателство - трябва да излезем с голяма мотивация и да сме гладни да победим. Не мисля, че Астана ще изглежда по коренно различен начин. Това е изграден техен стил от доста години. Важно е по какъв начин ще действаме ние. Това е от голямо значение за резултата утре.

Всеки един ден обръщаме внимание на статичните положения. Надявам се, че в утрешния ден ще бъдем перфектни в тези пропуски, които имахме до момента. Искам отборът да изглежда стабилен и уверен. Отбор като нашия не бива да изпада в такива моменти, в които бяхме определени мачове. Трябва да сме постоянни. Играем на нормален терен, зад нас ще бъдат и нашите фенове. Дали ще играем с трима или четирима в защита, ще видите утре.

Винаги обръщаме внимание на всяка една слабост. Където виждам грешка, винаги говорим да се подобряваме с всеки изминал мач. Имам увереност, че може да решим всичко още в редовното време", заяви Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация