Неймар ще бъде глезен като шейх от новия си клуб

21:49
Неймар ще бъде глезен като шейх от новия си клуб

Сравнително лесно Неймар избра да зареже престижната си кариера в Европа за сметка на футбола в Саудитска Арабия. От вчера досегашният нападател на Пари Сен Жермен е собственост на Ал Хилал Рияд, който ще плати за него 90+10 млн. евро.

Не е новина, че зад решението на бразилеца стои изкушението от изключителното много облаги, които саудитите са му предложили. За двете години на контракта си Неймар ще получи 300 млн. евро само от заплати. Това обаче е само една част от солидните приходи, които го очакват.

Медии разкриват какви са някои от различните бонуси, предвидени за него. Така например звездата ще се радва на частен самолет, който да го вози до желаните от него дестинации. Отделно Ней ще получава по 500 000 евро са всяка споделена от него публикация в социалните мрежи, в която промотира Саудитска Арабия и тамошното футболно първенство.

Наред с частния самолет за южноамериканеца и неговото семейство са заделени три луксозни автомобила, като според “Сън” те са Бентли Континентал ДП, Астън Мартин ДБХ и Ламборджини Хърикейн. Към тях вървят шофьори, които са на разположение денонощно. За хората от антуража на Неймар пък са подсигурени четири броя Мерцедес Джи Уагънс и един ван Мерцедес.

За победа на Ал Хилал нападателят ще взима премия от 80 000 евро.

Наред с това бившият футболист на Барселона ще живее безплатно в имение от един декар, в което наред с големия брой служители като персонал ще има трима готвачи. Самото имение е с 25 стаи, три сауни и басейн. 

Независимо че ще получава по 150 млн. евро на сезон, Неймар няма да плаща сметките си в хотели и ресторанти, докато е футболист на Ал-Хилал. Всичко това ще се покрива от клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация