Юве громи в последната си контрола, Погба се завърна с гол (видео)

18:37
Юве громи в последната си контрола, Погба се завърна с гол (видео)

Отборът на Ювентус завърши лятната си подготовка с разгромен успех с 5:0 над Алесандрия в контролна среща, която се проведе на базата на "бианконерите". Попаденията за торинския гранд бяха дело на Даниеле Ругани, който се разписа на два пъти, Пол Погба, Николо Фаджоли и Душан Влахович.

Старши треньорът на Юве Масимилиано Алегри изпробва интересна схема 3-5-1-1, в която Пол Погба действа зад сръбския голмайстор Душан Влахович. Френският полузащитник се завърна на терена с попадение, след като до този момент се възстановяваше от тежка травма.

В състава бе и Николо Фаджоли. Най-добрият млад футболист в Серия "А" за изминалия сезон също записа доста минути. Той успя да се отличи с гол, но и прилична форма след контузията, която получи в края на миналия сезон.

По този начин "бианконерите" завършиха подготовката с четири успеха и едно равенство. Победите дойдоха срещу Милан (2:2, успех след дузпи), Реал Мадрид (3:1), дубълът на Юве (8:0) и 5:0 над Алесандрия. Равенството бе срещу Аталанта (0:0).

В първия кръг от Серия "А" Ювентус гостува на Удинезе. 

Стартов състав на Ювентус: Перин, Ругани, Гати, Хуйсен, Соуле, Фаджоли, Ханс Кавилия, Айлинг-Джуниър, Костич, Погба, Влахович

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация