Парите на саудитите изкушиха и Неймар

20:13
Парите на саудитите изкушиха и Неймар

Бразилската звезда Неймар вече официално е играч на Ал Хилал Рияд. Клубът от Саудитска Арабия ще плати на Пари Сен Жермен 90 милиона евро, а сумата може да достигне до 100 милиона с включените бонуси.

Той ще стане поредната звезда, която ще заиграе в местното първенство. Негови съотборници ще бъдат Сергей Милинкович-Савич, Рубен Невен, Калиду Кулабали и сънародникът му Малком.

“Винаги е трудно да кажеш сбогом на невероятен играч като Неймар, един от най-добрите в света”, сподели президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи. “Никога няма да забрява деня, в окйто пристигна в Пари Сен Жермен и това, което даде на нашия клуб през последните 6 години. Имахме страхотни моменти и Неймар винаги ще бъде част от нашата история. Бих искал да благодаря на Неймар и семейството му”.

Неймар пристигна в ПСЖ от Барселона през лятото на 2017 г. за рекордните 222 милиона евро. Той вкара 118 гола в 173 мача за френския тим. Кариерата му в Париж обаче бе белязана от контузии и бразилецът не записа повече от 22 мача в Лига 1 в нито един от шестте сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация