Мане бележи, но Ал-Насър загуби в отсъствието на Роналдо

06:28
Мане бележи, но Ал-Насър загуби в отсъствието на Роналдо

Садио Мане отбеляза дебютния си гол с екипа на Ал-Насър. Сенегалецът, който наскоро пристигна в тима от Байерн (Мюнхен), откри резултата в гостуването на Ал-Етифак от първия кръг на първенството на Саудитска Арабия, но Ал-Насър допусна обрат и загуби с 1:2. Кристиано Роналдо не взе участие в мача заради контузия.


Мане се разписа още в 4-ата минута след перфектно подаване на Али Ал Хасан. Домакините възстановиха равенството в началото на второто полувреме, когато вратарят на Ал-Насър Науаф Ал Акиди изпусна топката и Робин Куайсон отблизо я прати в мрежата. В 53-ата минута отборътна Стивън Джерард стигна и до второ попадение. Негов автор стана новото попадение Муса Дембеле. 


Първи мач с екипа на Ал-Етифак изигра бившият халф на Ливърпул Джордан Хендерсън. Той започна като титуляр и беше сменен в 88-ата минута от Берат Йоздемир. Сред стартовите 11 на домакините беше и шотландският защитник Джак Хендри. В състава на Ал-Насър единственият чужденец освен Мане беше котдивоарецът Жислен Конан. 


В друг мач снощи Ал-Шабаб и Ал-Ахдуд завършиха наравно - 1:1. Румънецът Андрей Бурка изведе гостите напред с гол от дузпа в 41-ата минута, но в 66-ата Ахмед Абду донесе точката на Ал-Шабаб. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация