Джон Тери донесе победата на Челси над Юнайтед (видео)

19:54
Джон Тери донесе победата на Челси над Юнайтед (видео)
Лондонският Челси победи шампиона Манчестър Юнайтед с 1:0 в дербито на 12-я кръг във Висшата лига, което се игра на стадион "Стамфорд Бридж". Българският нападател Димитър Бербатов отпадна от групата за този двубой, като най-вероятната причина за това решението на мениджъра на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън е контузия на футболиста.

Двубоят започна с леко териториално предимство на гостуващия тим и в 10-а минута английският нападател Уейн Рууни имаше добра възможност за откриване на резултата, но ударът му бе избит в корнер от бранител на Челси.

В 18-а минута домакините създадоха първата си опасност пред вратата на Едвин Ван дер Саар след центриране на Михаел Балак от дясно, но ударът с глава на Дидие Дрогба бе неточен.

Следващите минути бяха по-добри за футболистите на Челси. В 28-а минута Никола Анелка пробва да изненада стража на Юнайтед със силен удар от около 25 метра, но доброто пласиране на Ван дер Саар не позволи топката да се озове в мрежата зад него. Само минута по-късно Райън Гигс получи възможност да прехвърли вратаря на Челси Петър Чех, но топката излезе в аут.

В 32-а минута отново Едвин Ван дер Саар бе последна преграда пред гол за домакините, когато Анелка отправи техничен удар с левия крак, но стражът на Юнайтед отново реагира отлично.

Три минути преди края на полувремето Майкъл Карик отправи силен шут към вратата на домакините, но топката мина над напречната греда на Петър Чех. В 45-а минута пък Дрогба се измъкна от Патрис Евра, но последвалият удар  бе крайно неточен.

Първото по-интересно положение през второто полувреме дойде в 49-а минута, когато Райън Гигс бе намерен непокрит в наказателното поле на Челси, но отиграването на уелсеца не бе на ниво и топката излезе в аут. Малко след това Дидие Дрогба пробва да изненада Ван Дер Саар от далечно разстояние, но изстрелът му не попадна в целта.

В следващите минути на срещата двата отбора организираха постепенни атаки, които обаче не довеждаха до чисти голови положения. В 61-а минута Франк Лампард отправи опасен изстрел с левия крак, но отново Ван Дер Саар не позволи резултата да бъде открит.  Три минути по-късно Карло Анчелоти извърши първата смяна в мача като на мястото на Деко в игра влезе Джо Коул.

В 67-а минута гостите изпуснаха изключително чисто положение, като след двойно подаване с Антонио Валенсия в наказателното поле на Петър Чех, нападателят Уейн Рууни отправи силен изстрел с десния крак, но топката излезе в аут. Минута по-късно отново Рууни стреля опасно, този път топката попадна в целта, но вратарят на домакините съумя да избие в корнер.

В 72-а минута на мача при въздушно единоборство Джони Евънс приложи техника от източните бойни изкуства и изрита с голяма сила нападателя на Челси Дидие Дрогба в гърдите. Реферът прецени, че футболистът на домакините е нарушил правилата на играта и му показа жълт картон.

В 76-а минута Челси поведе в резултата. След центриране на Франк Лампард от пряк свободен удар капитанът на "сините" Джон Тери бе най-съобразителен в наказателното поле на Юнайтед и с удар с глава преодоля Едвин Ван дер Саар. При ситуацията на гола в наказателното поле останаха съмнения за нарушение на Дрогба срещу Уес Браун, но такова не бе регистрирано от съдиите.

В 82-а минута Дрогба бе заменен от Саломон Калу. Една минута по-късно Антонио Валенсия имаше възможност да изравни, но бившият играч на Уигън стреля неточно с десния крак. В 85-а минута сър Алекс извърши двойна смяна, като на мястото на Андерсон и Райън Гигс се появиха Габриел Обертан и Майкъл Оуен.

В последните минути и добавеното време на мача "червените дяволи" упражниха сериозен натиск в полето на домакините, но нямаха късмет при завършващия удар и резултатът се запази 1:0 за Челси.

След изиграването на този двубой отборът на Челси вече има актив от 30 точки в класирането на Висшата лига, а следващите го тимове на Арсенал и Манчестър Юнайтед имат по 25 точки.

Вижте видео от мача ТУК!

Стартови състави:

Челси:
Чех, Иванович, Карвальо, Тери, Ашли Коул, Есиен, Лампард, Балак, Деко, Дрогба, Анелка

Юнайтед:
Ван Дер Саар, О\'Шей, Браун, Евънс, Евра, Флетчър, Карик, Андерсон, Валенсия, Гигс, Рууни

Челси - Манчестър Юнайтед 1:0
1:0 - Джон Тери, 76\'

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
09.11.2009 14:32

AriesBG - аз пък имам друга статистика ;]] общо удари: Челси-12, Ман.Юнайтед-21, точни удари:Челси-9, Ман.Юнайтед-10 ,корнери: Челси-0,Ман.Юнайтед-7, нарушения: Челси-12 ,Ман.Юнайтед-15, засади: Челси-2 ,Ман.Юнайтед-1, жълти картони: Челси-3, Ман.Юнайтед-3... и нека сега някой да ми обясни кое им е било по-доброто на Юнайтед? това че са направили повече удари ли?ами да Юнайтед имат повече удари,но вижте точните им колко са;]по малко от 50%точност,докато при Челси са са повече от 70% което е много повече от на Юнайтед.jorko_91-вие ли си признавате *lol* точно вие после говорите че решението на съдията било правилно. ама виждам "че можете да си признавате" *lol* когато започнете (феновете на Юнайтед) тогава и ние останалите фенове ще започнем да ви уважаваме мнението *thumb_up* айде чао и това е *beer*

vinoven_li_sum
09.11.2009 11:28

аз ви казвам чао и приятен ден надявам се и вие да разберете, че писането тук е безсмислено и нищо не можем да променим с коментарите си *wink*

darkhill
09.11.2009 11:23

да то и миналата година челси по тва време на сезона ни водеха ако не се лъжа с 8т. а сега само с 5 *stop*

vinoven_li_sum
09.11.2009 11:23

момчета и момичета и аз се чудя какво правя тук в този сайт пиша някакви безсмислени коментари който ги четат 3 човека и всеки от тях е с различно мнение просто и до утре да се караме пак същата работа ще е ! за това спрях да пиша в гол.бг там са просто някакви уникати които абе .......

villitu
09.11.2009 11:21

Мм дам има време до края на сезона и мин сезон Юнайтед падна 2 пъти от Ливърпул и накрая пак гушна титлата така,че нищо не е загубено *wink*

darkhill
09.11.2009 11:17

То и Барса спукаха Рубин (по статистика) ама паднаха така че.....! ИМА ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА! ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КРАЯ НА МАЙ МЕСЕЦ !

jorko_91
09.11.2009 11:17

точно така darkkhill а пак ти PAUNNN ли си каф си иакам да ти кажа че "НИЕ" сме фенове аккккко не си ме виждал дата поканя да ме видиш... И аз не сам започнал да се заяждам с каквито и да е било фенове на други отбори просто си изказвам мнението си не искам да ЗАСЯГАМ никого ЯСНО!!!

paunQ
09.11.2009 11:17

Vinoven_li_sum, не мисля, че точно мача Барселона - Челси е най-удачното сравнение в случая. Мисля, че всички знаем как се разви първия двубой. *sick*

vinoven_li_sum
09.11.2009 11:15

ама това е напълно нормално съдийте да подкрепят домакина, това го има навсякъде по света не е само в Англия *thumb_up*

darkhill
09.11.2009 11:13

ей смешковци мача си вървеше към чист Х никой от 2-та отбора нямаше чисто положение ! Но как искаме да бием като не вкарваме голове ! В този мач се видя липсата на Берба с неговите извеждащи подавания ! А относно статистиката няма никакво значение след като сме паднали ! Glory Glory Man. United !

vinoven_li_sum
09.11.2009 11:11

villitu да ти кажа, че преди няколко месеца Челси водеше по статистики и по кво ли още не срещу Барселона, но Барелона продължи в Шампионска лига нали ??? *erm*

paunQ
09.11.2009 11:10

Jorko_91 : " КОГАТО МАН. Ю. ПЕЧЕЛЯТ МАЧОВЕТЕ СИ ПО ТОЗИ НАчИН НИЕ СИ ПРИЗНАВАМЕ чЕ Е ТАКА ТАКА ЧЕ "... Кои сте тея вие? Аз не съм видял фен на Манчестър да си признае, че са спечелили със съдийска помощ! Това е нещо като жена-шофьор, смисъл, две напълно несъвместими понятия.

vinoven_li_sum
09.11.2009 11:09

jorko_91 прав си, но и ти почна да се забравяш ами за нарушението на Еванс срещу Карварио не трябваше ли да има червен картон ??? Ама вие фенчетата на Ман.УТД ставате много нахални се съдийте ви вадят мачовете с по 20 мин продължения и накрая с цялата си наглост искате на Стамфорд Бридге съдийте да ви подкрепят пак ! Просто сте уникални *sick*

villitu
09.11.2009 11:05

Вие луди ли сте бе как заслужено са победили Челси!?
Юнайтед през цялото време бяха по-добрият отбор на терена и то се видя в статистиките *stop*

jorko_91
09.11.2009 10:52

Слушайте ме " ВНИМАТЕЛНО " всички , няма място за глупави мнения , съдията си подржаше Челси и това го видяхме всички!!! Да До Живот Ще съм фен на този НеЗеМеН отбор МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД , но това което бе снощи бе недупостимо :
Спесътяване на Втори Жълт Картон на ИВАНОВИЧ
Смешно отсаждане за Фаул на Флетчер преди отбелязването на смехуранския ГОЛ ( ако може така да се нарече )
Нереален Гол с ФАУЛ и ЗАСАДА забележете!!!

Едно последно ще ви кажа " КОГАТО МАН. Ю. ПЕЧЕЛЯТ МАЧОВЕТЕ СИ ПО ТОЗИ НАчИН НИЕ СИ ПРИЗНАВАМЕ чЕ Е ТАКА ТАКА ЧЕ ......

ПРИЗНАЙТЕ СИ И ВИЕ ФЕНОВЕ НА...

ceko_fan
09.11.2009 10:51

Челси заслужено биха ама някои хора немогат да го осъзнаят *joking*

intermaina
09.11.2009 10:50

Тери сигурно е барал от на баща му бялото вчера *lol*

AriesBG
09.11.2009 09:59

Кои са тези всички дето били видели ,че Манчо били по-добрия отбор? Ще публикувам статистиката от мача за да се види ,че мача беше равностоен с лек превес на Челси в ударите във вратата.Удари(във вратата): Челси12(6)-Манчестър18(2), Фалове: Челси13-Ман15, Корнери: Челси(0)-Ман(7), Засади: Челси(1)-Ман(2),Владеене на топката: Челси(47%)-Ман(53%), Жълти картони: Челси(3)-Ман(3), Спасявания: Челси(2)-Ман(5)

Cris_7
09.11.2009 09:54

Тия Челси са най-големите смешници и мишки.. Ман Ютд цял мач игра много по-добре и накрая тия вкараха гол от фаул.. Тоя Дрогба майка му дееба бутна Уес Браун.. Ще си говориме на края на сезона сини помяри.. МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД *devil*

Ma3oXucT
09.11.2009 09:51

"В 72-а минута на мача при въздушно единоборство Джони Евънс приложи техника от източните бойни изкуства и изрита с голяма сила нападателя на Челси Дидие Дрогба в гърдите" *lol* От източните бойни изкуства. *joking*

siinan
09.11.2009 09:27

на олд трафорд 6те ви видим *evil* *stop*

dario_dereshki
09.11.2009 09:01

Може би имаше нарошение при гола,но засада да е имало *beer* Кой и е виновен на Манче че не покриват Джон Тери.Дрогба направи фаул ама той не пречеше на топката.Мача трябваше да е x ама айде САМО ЧЕЛСИ

sa6ety
09.11.2009 08:16

абе глупаци от Челси кво се кефите Манчестер през целия мач ви биеше и от някаф случаен гол които имаше нарушение и засада вкарахте и ся кво сте на седмото небе ?! ама накрая Челси пак няма да е шампион... като си отидат дрогба,есиен,джоби микел и калу ще има бая загуби защото само с лампард и анелка нестаа *lol*

Gucci_Mane
09.11.2009 07:51

хахаххаха ейй хлебарки видяхте ли се бе *lol* Това да не ви е ЦСКА Москва ?! БРАВО ДЖОН БРАВО ЧЕЛСИ ! Тази година шампиони *party*

MB_KrisS
09.11.2009 02:21

Приказвайте сега, "червени дяволенца". Тази година няма да имате късмета от миналата и да станете шампиони след загуби от отборите от топ 4. При повече късмет и по-дълго добавено време на мачовете може да се поздравите и с бронзов медал. *lol*

EXIGO
09.11.2009 01:19

мн сте тъпи...имаше засада която небе отсъдена...типични идиотчета плюят като паднат манчестър а като бият се пукат...

arsenov
09.11.2009 00:15

руни преди беше пич за мен но сега много ми пада в очите как постоянно ходи и мрънка на съдиите *thumb_down*

manunited666
09.11.2009 00:13

Смешен , за Арсенал си признахме , че съдията збърка и съответно си казахме , че Арсенал тогава бяха по-добрия отбор а за Сити не е вярно защото тогава ги скапахме и нямаше нищо нередно там.Колко пъти трябва да ви се обясни защо беше такова продължението ?

isai__70
08.11.2009 23:55

до феновете на мангалчестър-когато биехте с помощта на съдията(арсенал,сити)тогава свиреха правилно,сега просто ви свириха както на другите отбори срещу вас-всичко се връща така че не ревете като девица за ,,ур *thumb_up* честита победа на Челси и наздраве *beer*

Lollipopp
08.11.2009 23:48

на следващия мач на Олд Трафорд пак ще си говорим с феновете на Юнайтед *smile* ае лека мека и полека с дюшека *thumb_up*

fuLL_Tim3
08.11.2009 23:29

тее ся пак какво му имаше на гола... тва че без бай роналдо не знаете ко да правите на терена .... преди кото да стане подавате му и момчето да се мачи вече много ясно че ще се махне от вас и рууни ще се махне *lol*

gregoda
08.11.2009 23:09

Най-накрая човек който се осъзна кое в крайна сметка е най-важното в цялата тая дандания! Поздравявам те cheman *thumb_up*

cheman
08.11.2009 22:58

Добре , както и да е , този мач е вече в ИСТОРИЯТА *wink* За мен по-важно е какъв ще е резултатът на края на сезона *stop* *devil* Успех на всички *thumb_up*

vinoven_li_sum
08.11.2009 22:54

Всеки фен е такъв зашитава своят отбор до последно и не иска да приеме истината

gregoda
08.11.2009 22:52

Въпросът не е да си признават те не умеят да губят! Никой не обича да губи, но повечето не умеят да приемат че понякога се губи, иначе ще е много безинтересно!

vinoven_li_sum
08.11.2009 22:48

Фенове на Ман.утд разбирам ви, но аз какво да кажа като преди няколко месеца 1 съдия не свири 5 дузпи за Челси и аз бях разочарован тогава, но ми мина и това е ! и аз като вас се оправдавах в форумите с съдията ! Но пък виждам, че вие не искате да си признаете, че лично този полусезон Челси е по-добрият отбор ! Честито да Феновете на Челси *wink* *thumb_up*

gregoda
08.11.2009 22:43

Еми разбира се че същото което и вие! Аз се съмнявам че щах да го кажа защото умея да губя и си навеждам главата като не съм прав, но не става дума за мен! При това положение всеки си защитава отбора, но всеки си гледа от неговата гледна точка и никой не отстъпва, което е безмислено!

Lollipopp
08.11.2009 22:41

cheman- не съм казал да не го докосват ... но между докосване и муайтай изпълнение има разлика :X или за вас феновете на Юнайтед всичко е част от играта *erm*

cheman
08.11.2009 22:40

НЕ по-интересно е вие какво щяхте да кажете

gregoda
08.11.2009 22:39

Интересно ми е ако Юнайтед бяха вкарали този гол, тогава какво щяха да кажат феновете на Юнайтед! Те повечето не са и фенове ама се "хващат на хорото" да не са назад!

cheman
08.11.2009 22:38

Lollipopp аа при грешката за челси стана и гола , така че не ми обяснявай... Добре дрогба може да фаулира ,а него да не го докоснат така ли?

Lollipopp
08.11.2009 22:35

gregoda - какво им обясняваш ... сигурно е било и грешка че вместо жълт картон на Дрогба е трябвало да му дадат червен , защото извършва фал и симулира в същото време *lol* дори и да е имало нарушение от страна на Дрогба кой дава право на онова "дете" Евънс да рита така и то в гърдите човек??? съдията направи грешки както в полза на Челси така и в полза на Юнайтед .. но вие неможете да си ги признаете ... такива са феновете на Юнайтед ...

the_b3sT
08.11.2009 22:35

Офф, по ФЪЛШИВА "победа" от тази няма !!! *thumb_up* *sick*

gregoda
08.11.2009 22:34

cheman аз винаги ще твърдя че Юнайтед е най-подпирания от съдиите отбор в Англия, това всеки го знае, така че да избегнем подобни спорове! Аз винаги уважавам съперниците си, но вие не умеете да губите(повечето)!

cheman
08.11.2009 22:33

Ето жив пример на това , което казах.. *lol*

Lollipopp
08.11.2009 22:31

manunited666- а вие биехте с съдията нищо не казвахте??? много сте заблудени феновете на Юнайтед... жал ми е за вас *thumb_up*

cheman
08.11.2009 22:31

Поне си го признайте , не веднага да почвате да ми казвате колко подпиран отбор бил Манчестър..

gregoda
08.11.2009 22:29

Добре да приемем че съдията е сгрешил еми ти ако си на негово място под такова напрежение от всякъде 45 хиляди човека ти еикат насреща и още 22 са все недоволни.... Човещко е да се греши ако изобщо има грешка при гола!

cheman
08.11.2009 22:26

gregoda добре ако ми кажеш , че не е така...

gregoda
08.11.2009 22:23

Чета ви коментарчетата и се смея искрено от Ливърпул паднахте после Ливърпул били такива били онакива сега паднахте и от Челси пак същата песен пеете пак някой ви е виновен! Като биете с измислени дузпи и 10 мин продължения нито един не си признава че е незаслужено! Само лаете *lol*

GodOfHatred
08.11.2009 22:20

Жалко че мача свърши така.Такива рефери не знам от къде ги намират.Подарена победа на Челси.Накрая всичко се връща пак ще са под Юнайтед ако не ги спрат реферите *thumb_up*

manunited666
08.11.2009 22:18

Еми как да не те е яд , при положение , че си по-добрия отбор и си играл по-добре и да те бие съдията.За яд си е!

cheman
08.11.2009 22:17

"БРАВО" челси победихте ни с "невероятна игра и невероятен гол" *thumb_up* браво заслужихте си победата *lol*

Paelyt
08.11.2009 22:11

*lol* мн жи е яд обач че Челси биха а *party*

manunited666
08.11.2009 22:05

Абе нека си печелат сега точките дори да е по нечестен начин такаче да не изостават с много накрая.Нали се сещате , че наближава Купата на африканските наций 2010 *lol* *lol*

dido0o0o
08.11.2009 21:41

Хаха Дрогба мн го боляха гърдите , едва дишаше , ама му стигнаха силите да псува съдията *lol* смешник тва ми е най-омразния футболист 100 килограмова горила а едва кат го докоснеш пада повече от Роналдо. Тоя мач уж големия голмайстор нищо не напрай , освен че бутна Браун в полето ама кво толкова един гол вкараха заради тва нищо работа ..

shaio
08.11.2009 21:32

накрая пак ште ядете мазния,както винаги,лондонскa сган!UNITED

blind08
08.11.2009 21:31

НЕДЕЙ така ЧЕЛСИ Е голям "ОТБОР" ...... *thumb_up*

Lollipopp
08.11.2009 21:29

stefko18-нещастник ела аз да те изритам така в гърдите пък после ако можеш стани *sick* толкова сте предрусали феновете на Юнайтед и като сте ги сложили тея червени очила та чак и в гъза сте си навряли по едни за да е всичко червено... ако има поне един безпристрастен фен на Юнайтед ще признае че Евънс и още най-малко един играч на Юнайтед трябваше да не завършват мача заради грубите си влизания??? ама все тая ... ся ходете се жалвайте... това го можете най-добре *thumb_up* и сте смешни като треньора ви , отбора ви и заради вас самите;] ходете пийте една студена вода да се охладите *thumb_up* Честито на феновете на Челси, Наздраве момчета *beer*

hando
08.11.2009 21:21

победа за челси момчета.не се ядосвайте за това, че не можахте да вкарате.все пак не паднахте от бьрнли/ *joking* /.може и да ни го вьрнете по кьсно,но сега ние се кефим на победата.и на 1-то място. *party* *lol* *beer*

chelsea28
08.11.2009 21:10

Всички фенове на юнайтед да млъкнат колко пъти печелихте благодарение на съдийте бе олигофрени

Lollipopp
08.11.2009 21:06

а бе скапани жалки фенчета на Юнайтед *evil* коментирате че нямало засада срещу Рууни? да нямаше засада, да при гола на Тери може би имаше засада на Дрогба ... но нищо не казвате за каратистките изпълнения на онова ДЕТЕ Евънс *erm* толкова ли можете бе??? били сме играли слабо??? вие да не играхте по силно??? реално погледнато мача трябваше да завърши с 10 души отбор на Челси и 8-9 души отбор на Юнайтед... ебал съм ви нещастните дяволи , това ще ви кажа ... изядохте на Джон Тери ГОЛЯМИЯ ... Честита победа на феновете на Челси *beer*

abito
08.11.2009 20:59

фенове на ман. нямате никакво право да казвате че победата е незаслужена , замислете се как станахте шампиони миналата година
*thumb_down*

top4o_1994
08.11.2009 20:59

и стига с тва Глори Глори тая година друг ще е шампиона явно Роналдо няма своя заместник, бтв Бербатов ако беше на терена моеше и да подпомогне Руни(който сам се мъчеше тоя мач напред).

top4o_1994
08.11.2009 20:57

ми що не да не станат с тая игра шампиони се1 манчестер мн блестяха нали пуул ги на еба мин сезон добре че са многоборйните им Х-ове и станхте шампиони. За момента Челси и Арсенал са доста постоянни дано те да си успорват титлата щот бележат наъ-много голове *beer*

martis77
08.11.2009 20:54

тази мижава преднина дето я имате,след коледа ще ви е само приятен спомен.тогава ние пак ще сме на върха,където ни е мястото,а челси за ПОРЕДЕН ПЪТ ще се чудят къде им отидоха точките *smile*

beckham_07
08.11.2009 20:46

Незаслужаваха да бият в никакъв случай.Дори равният им беше много на Челси,но това е футбола.То ще им се върне в най-подходящото за ЮНАЙТЕД време!!!!!!! *devil*

atomicgun
08.11.2009 20:46

1-во никакво нарушение на Флетчър при гола за Челси
2-ро нарушение на Дрогба срещу Браун
3-то засада на Дрогба
Незаслужена победа на Челси и един изключително смешен съдия *thumb_down*

man4o94
08.11.2009 20:38

И какво с тази игра шампиони ли ще ставате.Та Анчелоти кат поведохте се насра и реши да извади и двамата си нападатели и да ги замени за атакуващ халф и защитник,ако имаше още смени можеше и още един вратар да пусне.Въпреки проблемите с контузени Манчестър играха много по добре от тези маймуни.
GGMU!

koki4aaa
08.11.2009 20:35

ко са кефите ве нещастници били на 1 път ,но в мосва беше друго и винаги ще ви тежи че паднахте на ФИНАЛА ОТ НАС *devil*

Red_Alex
08.11.2009 20:34

Голям Късмет на Челси,но поне спечелих точки *thumb_up*

hando
08.11.2009 20:31

много поздрави от вьрха. не стана луд мач,но шанса да вкарат гол дойде не от игра,а от фал.няма значение.радвам се за Джон Тери.може да се успокои за пропусната дузпа.поздравявам всички фенове на челси за победата.не се вразваите за това има ли нарушение или не,има ли или няма гол.свьрши се. *party* *beer* и да коментирате няма смисьл.повярваите ми.след оня мач с барса вече не се надявам на добро сьдийство.честите ни победата *thumb_up* *joking*

SnickersaKu4ko
08.11.2009 20:31

дъфка такава слава сте си изградили явно след мачовете с Арсенал и Сити

stefko18
08.11.2009 20:30

след края на сезона пак ще сме шампиони и тогава ще мъл4ите *evil* а дрогба е наи лигавия футболист в англия в момента

SnickersaKu4ko
08.11.2009 20:27

много скучен мач не си струваше да го гледам пък за съдията добре се представи какво говорите че той бил виновен за загубата те самите са си виновни с тая защитна схема което и развали красотата на мача според мен

DuFkaTa
08.11.2009 20:25

Ако този гол беше в полза на Юнайтед, ся щеше да има поне 5 страници с спувни и колко сме били подпирани, но понеже ся ни ощетяват и подбутат Челси сички ся мълчат *angry* *evil* *angry*

mutko96
08.11.2009 20:23

честита победа момчетааа *beer* хахаха ко стана ве детската градинаа (фенчета на унитед) най-после по-добрите победиха *wink*

AviMC
08.11.2009 20:20

manunited666 , тима от Манчестър в момента нямат играч, който да пада я за дузпа я за фаул/визирам португалското крило с номер 7/. Това е истинският облик на играта на Юнайтед, спор няма. Приеми загубата т ЧЕЛСИ *beer* Лека вечер!

bianconer85
08.11.2009 20:18

Да бе мен, точно така е как да ти се обясни на теб като си фен на Манчестър и не гледаш обективно на нещата. Мен мн боли оная работа за тоя мач, важното е че си го хванах, нека съдията е повлиял. Макар че както казах по-долу никакъв фаул при гола, по-скоро може да се спори за засада; засадата на Рууни няма кво да се спори - нямаше я, съдията се застрахова там, Еванс според мен не трябваше да завурши мача, а при ръката на Лампард никой не спори, първо защото беше неумишлено и второ беше извън наказателното и играчите на Манчестър не им се губеше време да спорят за нарушение там при положение, че имаше корнер за тях.

frankie15
08.11.2009 20:17

Ем така ся фенчетата на Манчо почват миналия и по-миналия сезон нали вас подпираха ае стига толкоз ся е наш ред след 2 години пак сте вие.Честита победа на всички от ЧЕЛСИ !!! *beer*

pafata
08.11.2009 20:17

Не видях нарушение на Дрогба. Остава в наказателното поле да не се борят за топката. А Еванс можеше да бъде изгонен, след каратистките му номера срещу Дрогба (жълт картон за последния!) или за удара без топка по-късно. Ама то си е тенденция за удар без топка да не се показва червен картон на играч на Юнайтед.

manunited666
08.11.2009 20:14

Смешен , видя се кой беше по-добрия но както и да е вие сте си заблуди продължавайте да си вярвате.

dunavec__
08.11.2009 20:13

Анчелоти е велик тактик, постави на колене дъртия шотландски педал саф-чо!

manunited666
08.11.2009 20:12

А на Челси каде им бяха положенията ? Един удар на Анелка и нищо друго.Абсолютно нарушение на Дрогба.За Еванс не може да се даде червен картон защото Дрогба е далече от топката и Еванс играе първи с нея това , че е тъп и се блуска като обезумял е негов проблем.Никакъв фаул за гола , нарупение при гола , несъществуваща засада за Руни , игра с ръка на Лампарт и доста спорни фалове за Челси.Абе общо взето Юнайтед бяха по-добрия отбор но съдията си каза думата.

pafata
08.11.2009 20:11

Не може да си дошъл за нещо на Стамфорд Бридж без нито едно сериозно голово положение. Съдията вярно беше смешен, след като можеше да покаже 2 червени картона на Еванс, а му вдигна само жълт. Добра победа и хубава преднина на върха *beer*

holliwood
08.11.2009 20:10

Честита победа за Челси.Рално Ман.Юнайтед задържаха повече топката и може би малко повече атаки създадоха но не толкова свежи,Челси не владееше толко топката но пък атаките им бяха по-добри.За гола не трябваше да има онова не беше нарушение но кво да се направи всичко решава съдията между другото през първото полувреме нямаше засада на Рууни *thumb_down* В крайна сметка Ман.Юнайтед си бяха по добрият отбор не че съм фен на Мангалите просто е така

bianconer85
08.11.2009 20:08

Типичното английско дерби - много ритане, дърпане и почти никакъв футбол. Бях заложил по 10 евро за резултат 1-0 или 0-1, доста предвидим беше мача. Съдията направи някои доста странни решения, примерно в положението където Еванс ритна Дрогба и той свири фаул за манчестър и даде картон на Дрогба. При гола нямаше никакъв фаул, но може да се поспори за засада, нищо че Дрогба не игра с топката. Както казах общо взето не видяхме много футбол тази вечер, а феновете на Манчестър не виждам за какво има да недоволстват при положение че целия мач нямаха чисто голово положение (може би един удар на Рууни, а феновете на Челси да се радват защото определено тази победа победа беше много важна, макар и постигната с никва игра

hardtouch
08.11.2009 20:08

Айдее, братчетата ми честита победа и още една заявка за титлата!Пак Анчелоти ви надигра смешковции *lol* *lol*

RichardEvans
08.11.2009 20:08

Taralejko, замълчи ве нещастник. Егати тъпака, егати тъпия ник. Кой е мишка ве убитак? Деба малоумника прост деба

Miny_Haipy
08.11.2009 20:08

Съдийството под всякаква критика сър Алекс започна да се разправя със съдий и ся сички режат Юнайтед... нямам думи... незаслужена победа на Челси !!! *angry*

Kantev
08.11.2009 20:08

Така,мачът си беше победа за Юнайтед,но сами видяхте за какво стана въпрос - много нередовно съдийство *thumb_down* А също така миналият сезон феновете на Ливърпул приказваха глупости,сега очаквам това от феновете на Челси , така че вече не смятам да чета коментари в сайта. *sick* Сър Алекс е най-големият ,аз лично не знам какво виждате в Анчелоти *lol*

manunited666
08.11.2009 20:07

Слаби са Челси и го показаха.Юнайтед ги порезаха срещу Пул а сега и срещу Челси и то доста добре ги резнаха.Мълчете си колкото искате но се видя.Челси са слаби!

TaRaLeJ4o
08.11.2009 20:06

Тихо мишки ... фен съм на Ливърпул , но Челси победи заслужено...лека вечер на всички *smile*

blind08
08.11.2009 20:05

хаахахаха БРАВО НА ЧЕЛСИ ГОЛЯМ ОТБОР СА *thumb_up* За Съдията няма какво да говорим пален лешник ....... Хубаво играхме ама КЪСМЕТ брат4е ,4елси направиха 2 4исти положения и на 3то вкараха ...... КЪСМЕТ

RichardEvans
08.11.2009 20:05

никитуу, замълчи ве 12 годишно тъпо, нещастно пишлеме

manunited666
08.11.2009 20:04

Абе видя се кой е по-слаб.Ето хората пак си замълчават за съдията.Очевидно рамо за тях от страна на съдията но те пак си мълчат.Ами добре честито да ви е.Слаби сте и се видя.Юнайтед бяха по-добри.Дори и Юнайтед да не стане шампион те не са толкова загорели за титла.Но се видя , че бяхте по слабия.

crissttiano
08.11.2009 20:04

manunited666 много точно им го каза на тия идиоти *sick* САМО ЮНАЙТЕДДДД ВЕЕЕЕЕЕЕЕ МАСТИИ *beer*

real4y
08.11.2009 20:04

добре *wink* арсенал е с мач по малко бият и разликата с челси става 2 точки и на 30 номември на емирейтс ва мачкаме и сме 1 *party*

peshotar
08.11.2009 20:04

manunited666 Абсолютно прав си! *evil* Толкова глупав съдия не съм виждал!!! *angry* *erm*

DuFkaTa
08.11.2009 20:03

Гат Юнайтед ги подпрат или свирят нещо спорно за тях са ги подпирали и сички са събират да ги псуват, когато ги ощетят сички мълчат. Когато подпират друг отбор пак сички мълчат

RichardEvans
08.11.2009 20:03

Черната маймуна Дрогба нали го видяхте как се секне като го сменяха. За съдията мога да кажа, че доста помогна на синята измет да спечели

manunited666
08.11.2009 20:02

Видя се , че Юнайтед бяха по-добрия отбор.Но съдията се намеси решително.Нямаше нарушение за свободния удар пред вратата на Флетчар а Дрогба извърши 100%-тово нарушение.Несъществуващата засада на Руни и играта с ръка на Лампарт.По-добри бяха Юнайтед то се видя.Айде сега пак говорете кой е съдийския отбор.

Tovalan
08.11.2009 20:01

За това го мразя тоя брикет смешен Дрогба! Да го е*а в нещастника черен подмолен! Тази година няма да сме шампиони и срещу Л'пуул и сега съдиите ни ебават майката...

AviMC
08.11.2009 20:01

Стига ревахте ве *thumb_down* , съдията поне 3 ж.к. спести за тима на гостите заради протести от страна на играчите. Да не говорим за фаула на Евънс срещу Дрогба. И след това спестен ч.к. на същия. Добре, че имате в отбора си един Карък, който да запише в статистиката 3 от общо 4 удара към вратата на ЧЕЛСИ. Само ЧЕЛСИ *beer*

manunited666
08.11.2009 19:59

Юнайтед най-съдийския отбор значи а ? Абсолютно нередовен гол , нарушение на Дрогба.а в 7-мата минута несъществуваща засада на Руни.Юнайтед бяха по-добрия отбор днеска , но засъжаление съдията попречи.

siinan
08.11.2009 19:59

ебаси и после садиите подкрепяли мн4естер 4елси са боклутси садиите са6то

dunavec__
08.11.2009 19:59

Карло Анчелоти е от световна класа. За пореден път надигра тактически дъртия шотландски педал саф. *devil*

Traxes
08.11.2009 19:49

пък съдиите подкрепяли нас *wink* да ви имам победата честито..

crissttiano
08.11.2009 19:39

фаул имаше срещу браун ве идиот аткинсон мръсен идиот *sick*

bacardy_breezer
08.11.2009 19:17

Абе на тая снимка Дрогба все едно са го простреляли в гърдите *joking* Ква физиономия е направил и с тая червена точка *lol*

crissttiano
08.11.2009 19:04

Юнайтед аре joko62 тези точки са заради загиналите във 1-вата и 2-рата световна война *smile*

crissttiano
08.11.2009 19:01

нямаше засада на Рууни в 7-та мин *sick* нали уж съдиите ги подкрепят вееееее *thumb_down*

siinan
08.11.2009 19:00

ман4естер играе доста добре и затова о4аквам 2 само така ман4естер *devil*

joko62
08.11.2009 18:58

хора тея 4ервените то4ки дето са на екипите на 4елси какви са *wonder*

nIkItyYy_yYy
08.11.2009 18:58

Коментатора е за Ман Юн .... смешен *thumb_up* !!! Второто полувреме Челси ще вкарат първи след тва манчестър ще изравнят .... И накрая Челси вкарва гол и зимат трите точки *beer*

manunited666
08.11.2009 18:53

Ето сега за пореден път се вижда колко са пристрасни коментаторите по диема.Пример... минутата е 7-ма , извеждат Руни сам срещу Чех и се свири засада а на повторението се вижда как Ашли Коул я покрива.Но коментатора реши да я премълчи.Айде нали са подкрепяни от съдийте.Ето една тънка ситуация в която са ощетени.Иначе мача закономерно Х до момента.

dario_dereshki
08.11.2009 18:25

Или ти неможеш да броиш,защото са 11 или редактора се е поправил *lol*

FoRt_MInoRo
08.11.2009 18:14

Юнайтед: Ван Дер Саар, О'Шей, Браун, Еванс, Евра, Флетчър, Карик, Андерсън, Гигс, Рууни
Супер Манчестър според редактора са с човек по малко. Явно е доста умен *lol*

vanchetoy
08.11.2009 18:13

хахааха ем от това дерби нищо друго не о4аквам освен победа на червените дяволи *wink* *party* *beer*