Ел Маестро: Лесно е да се критикува

00:20
Ел Маестро: Лесно е да се критикува

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде мнението си след поражението с 0:3 от Лудогорец. Настроението на сръбския специалист с британски паспорт беше минорно, като той призна, че отборът е много далеч от желаното състояние.

"Много сме далеч от това, което искаме. Това е моят отговор. Имаше едно или две неща, индивидуални представяния, от които съм доволен, но нищо повече. Да не забравяме, че не спечелихме предния сезон срещу Лудогорец от три опита, винаги е трудно да спечелиш срещу тях. Но, да, завършихме на точка миналия сезон, а сега разликата изглеждаше по-голяма. Нещо се е случило между последния мач и началото на сезона. Това е въпрос за вътрешен анализ, имам отговори за себе си. 

Лесно е да се критикува. Не мисля, че мотивацията или характерът е проблемът в отбора. Трудно е, когато не вкараш първия си шанс. Настроението е много ниско. Не ме познавате много добре, ако мислите, че стилът ми е да съм пасивен на тъчлинията. Да скачаш нагоре и надолу не е най-добрият начин да решиш проблемите, които имаме. Това може да ни прати още по-далеч от действителността. Генерално мисля, когато седя по този начин. Мисля какво да направя при 0:3, и следващата седмица, и следващата събота. Не знам дали има вярно относно трансферните слухове. Не трябва да питате мен по този въпрос.

Феновете винаги са страхотни, ние трябва да печелим точките. Ние трябва да ги печелим точките, ако трябваше те да ги печелят, щяха да са шампиони всяка година. Моята работа е да излезем от ситуацията, в която се намираме. Проблемите бяха много сериозни, когато дойдох, не съм наследил перфектна машина. Надявам се, че показвам качества да излезем от тази криза. Засега няма напредък от първия ми ден тук", каза Нестор Ел Маестро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация