Десподов: Не би трябвало да ме интересува какво се случва в ЦСКА

00:13
Десподов: Не би трябвало да ме интересува какво се случва в ЦСКА

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов бе доволен от победата с 3:0 над ЦСКА София. Националът призна, че има оферта за него от руския Краснодар, като си пжела трансфер този прозорец. Крилото също така разкри защо е направил жест срещу вратаря на “червените” Густаво Бусато при дузпата и защити наставника на съперника Нестор Ел Маестро.

“Мисля, че категорично надиграхме ЦСКА. Получаваха ни се нещата, радостно е, че отбелязахме три гола. Можеше и повече, но да не бъдем алчни. 3:0 е достатъчно. Трябваше да си подобрим играта от Астана. Днес показахме друго лице и трябва да покажем това лице и в реванша”, започна Десподов.

“Аз не искам да коментирам ЦСКА. Не би трябвало да ме интересува какво се случва там. Ако обаче някой се вслуша в мен искам да кажа, че Нестор Ел Маестро е добър треньор и трябва да му се даде време. При него направих два уникални сезона, просто му трябва време. Поговорихме си преди мача, доста приятен разговор. Пожелахме си успех и да бъде спокоен.

“Аз се радвам, когато ние побеждаваме и играем добре. Бусато се опита да ме разконцентрира. Каза ми, че знае къде ще бия дузпата. Аз му казах “окей” и му се усмихнах. Опита се да изрови точката на дузпата. Това са неща, за който Господ ти връща”, обясни Кирил.

“Истина е, че има такава оферта от Краснодар. Ще видим какво ще стане. Не искам да коментирам. Имам нещо в главата, което ми се върти. Аз се надявам да ми се случи трансфер този трансферен прозорец”, завърши Десподов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация