Николай Костов: Почти не сме тренирали тук в последните 15 дни, само възстановителни тренировки

23:40
Николай Костов: Почти не сме тренирали тук в последните 15 дни, само възстановителни тренировки

Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след победата с 1:0 над Ботев Враца в efbet Лига. Специалистът призна, че в последните дни се е натрупала умора у неговите момчета, след двубоя в Израел с Апоел (Беер Шева) в Лигата на конференциите.

"Очаквахме нашият отбор да бъде такъв, какъвто беше в този мач специално. Липсата на свежест си оказа влияние, нямахме този заряд, който трябваше да имаме. Не сме подценявали Ботев, поздравявам ги, направиха добри неща. Липсата на свежест допринесе за нашето представяне, но победата си е победа. Имахме трудност, която трябваше да преодолеем и я преодоляхме. Липсата на свежест значи умора, почти не сме тренирали тук в последните 15 дни, само възстановителни тренировки, това си оказва влияние, не сме убедителни в подаванията, малко се забавя мисленето на играчите. 

Уелтон винаги създава динамика по левия фланг, доволни сме, добре се включи, възползвахме се от неговата креативност и отбелязахме гол. Имаме един играч в повече от ЕС, което не е проблем, така ще останат извън групата, знам, че вече са подадени документи, дотогава така ще бъде. Хвърлихме много усилия в Израел, затова сме изтощени, имаме време да се възстановим, да направим още един анализ на нашата игра, надявам се да се получи още един много добър мач и ние да сме победители", каза Николай Костов на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация