Халф на Фиорентина пред трансфер в Юве

09:00
Халф на Фиорентина пред трансфер в Юве

Ювентус е близо до привличането на халфа на Фиорентина Софиян Амрабат. "Старата госпожа" напредва сериозно в преговорите за мароканеца и сделката може да стане факт всеки момент, твърди "Спорт Медиасет". Така торинци изглежда ще спечелят битката за този футболист.


Доскоро се смяташе, че Амрабат е най-близо до преминаване в Манчестър Юнайтед. Освен това името му се свързваше и с интерес от страна на Ливърпул, Барселона и Атлетико Мадрид. Ювентус обаче изглежда е най-настоятелен в преследването на халфа, който се очаква да поеме в посока "Алианц Стейдиъм". "Бианконерите" го гласят за заместник на Денис Закария, който е пред трансфер в Монако.


Договорът на 26-годишния футболист изтича след година и затова от Фиорентина знаят, че няма как да го задържат в състава си. "Виолетовите" са готови да го пуснат при оферта от порядъка на 35 милиона евро. 


Амрабат блесна по време на Световното в Катар, където бе с ключова роля в халфовата линия на Мароко и помогна на тима да достигне до 1/2-финал. Освен това той направи и много силен сезон за Фиорентина, записвайки 49 мача във всички турнири, като помогна на отбора да играе финал за Купата на Италия и в Лигата на конференциите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация