Обрат! Мбапе готов да преговаря за нов договор с ПСЖ

06:28
Обрат! Мбапе готов да преговаря за нов договор с ПСЖ

Сагата около бъдещето на Килиан Мбапе може да претърпи изненадващ обрат. Досега играчът отказваше да удължи договора си, като в същото време отказваше да бъде и продаден. 


Поради тази причина той бе изваден от състава, пропусна предсезонната подготовка и не игра в първия мач за сезона срещу Лориен (0:0). Нападателят обаче бе забелязан на трибуните на "Парк де Пренс", заедно с новото попълнение на парижани Усман Дембеле. Междувременно от Canal+ обявиха новината, че Мбапе е преосмислил позицията си и е готов да преподпише с френския шампион.


Според информациите, 24-годишният футболист е готов да седне на масата за преговори с президента Насер ал-Хелайфи. Той е заявил, че желанието му е и през този сезон да играе за ПСЖ. Очаква се двете страни да се договорят за активиране на клаузата за удължаване на контракта на играча с още 1 година.


Досега усилено се говореше, че Мбапе има договорка с Реал Мадрид. Твърдеше се, че той се е разбрал с "белия балет" да премине на "Сантиаго Бернабеу" като свободен агент през следващото лято. Имаше шанс това да се случи още сега, но испанците не показаха никакво желание да преговарят за трансфер на играча. Ако той реши да преподпише, това сериозно ще промени ситуацията и ще е интересно какъв ход ще предприемат от "кралския клуб".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация