Николай Костов: По нищо не отстъпваме на Апоел

22:54
Николай Костов: По нищо не отстъпваме на Апоел

Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от резултата в първия мач на тима му срещу израелския Апоел Беер Шева. Костов остава оптимист за класирането на "сините", като не смята, че възпитаниците му отстъпват като качество на предварително сочените за фаворити футболисти на Елянив Барда. 

"Анализът ми е, че по нищо не отстъпваме, още преди мача го казах. Имахме ситуации. Много силен мач, поздравявам и двата отбора, играха умно. Беше важно да отбележим гол, не успяхме - това е футболът. Не знам да е липсвало нещо, достатъчно добре анализирах първите ми впечатление, не е липсвало нищо, просто не отбелязахме гол, имахме по-чистите ситуации. Въпрос на момента е - така се получило, такива са били решенията на нападателите. 

Взехме добър резултат, надявам се, че нашата публика ще напълни стадиона и ще спечелим и продължим. Бяхме подготвени, бяхме много добре концентрирани в защита, отваряхме пространства за нашите атакуващи играчи. След като съм гласувал доверие на тези трима играчи в средата, такава е била стратегията. 

Доволен съм - Патрик се включи много добре, не ни създаваха неприятности по десния фланг. Мисля, че шансовете ни са по-големи, защото ще играем пред родна публика. Рано е да говорим за реванша, има време, трябва да се подготвим и да играем по-смело. 

Не мисля, че Апоел ни превъзхожда с нещо. Неутрализирахме опасните им играчи. Марин Петков получи неприятна контузия, такива са първите впечатления. И вторият мач ще е равностоен. Имаме млади футболисти, мачът ще е пред нашата публика, даже няма да хабим енергия за мотивация", заяви Николай Костов след мача в Израел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация