Генерал Тошево посрещна подобаващо легендата Христо Стоичков

22:31
Генерал Тошево посрещна подобаващо легендата Христо Стоичков

Христо Стоичков хвърли Генерал Тошево в невиждана еуфория. Кавалерът на "Златната топка" гостува в североизточния град за поредното представяне на своята книга "История". Заедно с него беше Владимир Памуков, съавтор на бестселъра. Издателите от "Софтпрес" направиха всичко възможно шоуто да премине по най-добрия начин. Над 1000 книги намериха новите си притежатели. Естествено - всички с личен автограф от най-известния българин по света. Стоичков направи и нещо невиждано досега. 

На централния площад в Генерал Тошево най-великият ни футболист участва в импровизирана 15-минутна пресконференция. Този път не му задаваха въпроси само журналисти, а и фенове. Камата с усмивка се забавляваше на всички дори провокативни питания. Вече като опитен телевизионен анализатор от американския гигант TUDN за него отдавна няма неудобни въпроси. За първи път имаше и викторина между феновете. 

Най-знаещите получиха артикули от неговия бранд H8S. "Изключително съм щастлив, че можах да се видя с толкова много хора, които вече мога да нарека мои приятели. Тези срещи са невероятно зареждащи за мен. Турнето на "Историята" тепърва започва", каза Стоичков. Голмайсторът на Мондиал'94 използва гостуването, за да се види с близки приятели в Добрич и Каварна. На финала на деня Христо обеща: "Генерал Тошево, пак ще се видим!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация