Предложиха Неймар на Челси, Почетино с категоричен отговор

08:52
Предложиха Неймар на Челси, Почетино с категоричен отговор

Новият мениджър на Челси Маурицио Почетино е отказал възможността да вземе в клуба нападателя на Пари Сен Жермен Неймар. В момента бъдещето на 31-годишния бразилец е под въпрос, като има все повече спекулации, че той може да бъде продаден през лятото. Собственикът на Челси Тод Боели е имал разговор с парижани за евентуален негов трансфер в посока "Стамфорд Бридж", но Почетино е блокирал сделката, пише "Лондон Ивнинг Стандард".


Аржентинския специалист вече работи с Неймар в ПСЖ, където изкара две години. Няма информация за някакви търкания между двамата, но въпреки това Почетино е предпочел да не взима бразилеца в състава си, а да разчита на играчите, с които разполага. Той е притеснен, че евентуално идване на този играч на "Стамфорд Бридж" може да развали хармонията в съблекалнята.


Така все още не е ясно какво ще се случи с Неймар до края на лятото. Преди време той бе свързван и с Манчестър Юнайтед, но "червените дяволи" вече се подсилиха в предни позиции с Расмус Хойлунд. Говореше се, че той може да се завърне и в Барселона, но и тази опция пропадна. Знае се за интерес към него и от Саудитска Арабия.


Вчера пък бащата на нападателя Неймар да Силва-старши заяви, че информациите, че синът му иска да си тръгне от "Парк де Пренс" са лъжа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация