Реал Мадрид ще чака още година за Мбапе

08:34
Реал Мадрид ще чака още година за Мбапе

Ръководството на Реал Мадрид за пореден път потвърди решението си да не отправя оферта за нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе това лято. Бъдещето на звездата на парижани е неясно, след като той отказа да подпише нов договор и шефовете на "Парк де Пренс" правят всичко възможно да го продадат преди затварянето на трансферния прозорец. По всичко личи обаче, че играчът ще трябва да почака за евентуален трансфер на "Сантиаго Бернабеу", разкрива "Релево".


Усилено се говори, че Реал има устна договорка с Мбапе, който да пристигне в клуба като свободен агент след изтичане на договора му догодина. В медийното пространство се появиха информации, че с оглед на напрежението около играча, мадридчани може да размислят и да опитат да го вземат още сега, за да запълнят дупката в атака, оставена след раздялата с Карим Бензема. Подобно е и желанието на треньора Карло Анчелоти.


Шефовете на "Бернабеу" са обмислили подобен вариант, но в крайна сметка са взели решение, че нямат намерение да променят стратегията си и ще вземат французина чак догодина. На този етап и Мбапе явно следва този план, като отказва всякакви предложения от други клубове, въпреки че рискува да прекара цяла година на резервната скамейка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация