Ливърпул няма да продава звездите, но с ново име на стадиона

13:11
Ливърпул няма да продава звездите, но с ново име на стадиона
Един от собствениците на Ливърпул Том Хикс заяви, че клубът няма да бъде принуден да продава най-добрите си футболисти, дори ако бъде пропусната възможността за попадане в Топ 4 на Висшата лига в края на сезона и респективно пропускане на участието в Шампионска лига през следващия сезон.

Мърсисайдци се намира на незавидното 7-о място в таблицата, а ситуацията в групата им в Шампионска лига в този момент е доста тежка, като само голяма доза късмет може да им позволи да участват в елиминационната фаза на турнира.

При липса на отпадате от най-комерсиалния турнир и евентуално класиране извън челната четворка в Англия Ливърпул ще претърпи сериозни финансови загуби. Въпреки това, Хикс настоява, че това няма да повлияе на отбора.

"Нито един от нашите звездни играчи няма да бъде продаван, независимо от резултатите. Клубът се справя много добре във финансово отношение. Към нас има значителен инвеститорски интерес и искам да ви уверя, че подбираме партньорството си доста стриктно", заяви Том Хикс.

"Доволни сме от начина по който се развиват финансовите дела в клуба, но се надяваме нещата да се подобрят и на терена. Един от начините от който можем да спечелим доста е като дадем правата за името на нашия нов стадион. Ливърпул има фенове по цял свят, което може да внесе огромни приходи в нашата каса", каза още американецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
08.11.2009 21:31

Еми времее да го прекръстят на "WE NEVER BE THE CHAMPIONS AGAIN" *lol*

nikstein
08.11.2009 15:29

*lol*
Никой няма да бъде продаван....Най-добре да продадат отбора на други собственици и така нямат да имат финансови затруднения *wink*