Сър Алекс: Отказах предложения от няколко европейски гранда

12:44
Сър Алекс: Отказах предложения от няколко европейски гранда
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, който води "червените дяволи" вече 23 години, разкри че през годините е отклонявал оферти от редица чуждестранни клубове. Шотландският треньор заяви убедено, че няма нищо по-хубаво от това да си наставник на отбора от стадион "Олд Трафорд".

"Имах оферти да водя чуждестранни клубове, но никога не бях заинтересован от техните предложения. Няма да разкрия имената на клубовете, които ми предлагаха работа, но определено някои от тях са доста интересни. Не можех да напуснеш Манчестър Юнайтед, защото той стана част от живота ми", коментира Фъргюсън пред медиите на Острова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
08.11.2009 17:10

Фен съм на Рома ... Признавам , че всеки отрекъл величието на САФ определено или е заслепен от завист или изобщо понятие си няма от футбол ... Вярно е той е велик тактик но "niki85" ае успокой се брат , баш да му се кланяме *lol*

niki85
08.11.2009 16:02

Напълно съм съгласен с 'chirpaka' ,вие сте тъпи завистливи комплексари и е крайно време някой да ви затвори тъпите с извинение 'ЧОВКИ' !!! Трябва да се кланите пред Сър Алекс,чегледате такъв красив футбол!

holliwood
08.11.2009 15:48

charpaka-Даи им да разберат че трябва да проявим уважение а,не да измислим глупости което ни превръща в бавноразвиваща се държава *sick*

charpaka
08.11.2009 14:16

Ей, комплексарчета! Научете се да говорите правилен български език и тогава давайте мнения в сайта. Вече масово се мисли, че българинът е прост и малоумен от подобни коментарчета на недорасли хюмненца, които бягат от училище за да пушат тревички. Как можеш да кажеш за САФ, че не става за нищо ? Това е отвратително отношение към човек дал толкова много за футбола. Сър Алекс е брилянтен тактик и всеки, койти го отрича е пълен лузър за мен. Въпреки, че съм от ЛЕВСКИ се надявам ЛЮБО ПЕНЕВ, защото човекът става и ако босовете на ЦСКА поставят алкохолизираните лайненца пред човек с неговия авторитет, жалко за отбора ви! ЛЕВСКАР съм, но признавам ЛЮБО е печен и ЦСКА ще върви само нагоре под негово ръководство. Крайно време е БГ футболът да върви нагоре и се принуждавам да се радвам на успехите на врага, само и само БГ да върви нагоре. УСПЕХ ЛЪВЧЕТА и нека модераторите започнат да си вършат работата и отстраняват глупави мнения, които нямат нищо общо с действителността. *beer*

darkspeed
08.11.2009 13:43

Moже да си го плюете, но той доказано е един от най-великите треньори в историята на футбола.А вие сте си просто едни дебили, спамещи в нета *wink* .
Неговото име ще се помни деситилетия след отказването му от играта, а вашите никой не ги е знаел никога и едвали някога ще ги знае *smile* .

fabre
08.11.2009 12:57

нещо против Черноморец? тва да не тие не кои селски отбор като левски ...глупак пак оня дятка балнува нещо